Aksiyona doyacağınız en iyi Arnold Schwarzenegger filmleri belli oldu! İşte tüm zamanların en iyi 4 Schwarzenegger filmi…

Aksiyona doyacağınız en iyi Arnold Schwarzenegger filmleri belli oldu! İşte tüm zamanların en iyi 4 Schwarzenegger filmi…
Sinemaseverlerin takından tanıdığı Arnold Schwarzenegger, özellikle Terminatör film serisi ile hafızalarda yer etti. Birçok sinefil tarafından aksiyon filmleri denince akla gelen Arnold Schwarzenegger’in en iyi filmlerini belirlendi!

Hollywood’un en iyi aksiyon film yıldızlarından biri olan Arnold Schwarzenegger, kariyeri boyunca imza attığı sayısız aksiyon filmi ile Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Sinema dünyasında kendine has tarzı ve rol aldığı Terminatör film serisi ile damgasını vuran Arnold Schwarzenegger, aksiyon filmi denince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başarıyor.

Sinemaseverlerin puanladığı ve en yüksek puanı alan Arnold Schwarzenegger filmleri ise aksiyon filmi listelerini altüst etmeye devam ediyor. En iyi Arnold Schwarzenegger filmleri arasında Terminatör dışında daha pek çok yapım yer alıyor.

PREDATOR

IMDB puanı 7.8 olan ve fantastik, aksiyon ve bilim kurgu türündeki Predator filmi tüm zamanların en iyi Arnold Schwarzenegger filmleri arasında gösteriliyor. Dutch ve komandolarının bir Güney Amerika ülkesinde bulunan ormanda esir olan havacıyı kurtarmak için aldıkları görev beklenmedik olayları tetikliyor. Operasyon dönüşünde bir av partisinin kurbanı olan ekip uzaylıların avı olmaktadır. Mutlaka izlenmesi gereken kült yapımlardan biri olarak listenin en başında yer alıyor.

TOTAL RECALL

1990 yapımı olan ve IMDB puanı 7,5 olan Total Recall, Arnold Schwarzenegger’in en iyi filmleri arasında ilk sıraları hak ediyor. Bilim kurgu, aksiyon ve macera türündeki filmin ana konusu ise sıradan bir adamın düşleri gerçek anılara dönüştüren bir şirketten hizmet alması ile sıradanlıktan uzak yeni bir hayata girmesini konu alıyor.

TRUE LİES

Başrollerinde Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis ve Bill Paxton’un yer aldığı True Lies, 7.2 IMDB puanı ile en iyi Arnold Schwarzenegger filmleri arasında gösteriliyor. Komedi temalarına da yer veren film, Sıradan bir hayat yaşayan gizli ajanın nükleer felaketi durdurmak için yaşadığı olayları konu ediniyor.

ESCAPE

Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger’in yer aldığı Escape filmi, dünyanın en iyi güvenlik uzmanının hapishanelerin güvenlik açıklarını çözmek için mahkum gibi hapse girmesini konu ediniyor. İlginç ve heyecan dolu senaryosu ile en iyi Arnold Schwarzenegger filmleri arasında gösteriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.