38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücretli mi? Bilet fiyatları kaç lira

38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücretli mi? Bilet fiyatları kaç lira
2-10 Kasım arasında düzenlenecek olan 38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na gitmek isteyen ziyaretçiler girişin ücretli mi olduğunu merak ederek bilet fiyatlarını araştırıyor. 38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı biletleri kaç lira? İşte detaylar...

Yüzlerce yayınevinin on binlerce okuyucuyla buluştuğu 38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açılacak. On binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuarda okuyucular yeni eserleri tanıma ve satın alma imkanına sahip olurken kitapevleri de son kitaplarını vatandaşlara ulaştırmanın keyfini yaşayacak. Fuarla ilgili araştırılan konulardan biri de giriş ücretleri. Peki 38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücretli mi? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde.
 

38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı giriş ücreti kaç lira?

Bugün başlayacak olan ve haftaya pazara kadar sürecek 38. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na giriş ücretli. Alana girerken 10 TL ödemeniz gerekiyor. Dilerseniz biletinizi internetten de alabilirsiniz. Fuar öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.