Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların katılım sağladığı zorlu rekabette bugünden itibaren yeni hafta heyecanı yaşanacak. Pazartesi günü yarışacak isim ise Yaren olarak açıklandı. İnternette yayınlanan fragman sonrasında çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagr

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Yaren kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir? Yaren kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir?

Yeni haftanın en hamarat isimlerinden biri olarak pazartesi günü yarışacak Yaren, rakipleirne meydan okumayı ihmal etmedi. Program haftasnın ardından kendisinden sürekli yemek tariflerin isteneceğini ve çok yetenekli olduğunu dile getirdi. 50 bin lirayı kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. Ayrıca masada da yine dobralığı ile dikkat çekti. Instagram hesabından yarışmanın hesabına "Pazartesi bomba gibi geliyorum" yorumunda bulundu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir?


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yaren kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.