Zeynep Bahar Ahıskalı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zeynep Bahar Ahıskalı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Kadınların sosyal medyada etkisini gösterdiği alanlardan biri de Instagram. Birçok isim adından söz ettirmeyi başarırken internet kullanıcılarına da ilham oluyor. Onlar arasında Zeynep Bahar Ahıskalı da yer alıyor. Paylaşımları ile hemcinslerinin hayatına dokunarak tavsiyelerde bulunuyor. Bu da kendisini ilgi odağı haline getiriyor. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırma gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zeynep Bahar Ahıskalı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer

Kadınların sosyal medyada etkisini gösterdiği alanlardan biri de Instagram. Birçok isim adından söz ettirmeyi başarırken internet kullanıcılarına da ilham oluyor. Onlar arasında Zeynep Bahar Ahıskalı da yer alıyor. Paylaşımları ile hemcinslerinin hayatına dokunarak tavsiyelerde bulunuyor. Bu da kendisini ilgi odağı haline getiriyor. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırma gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zeynep Bahar Ahıskalı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zeynep Bahar Ahıskalı kimdir?

Zeynep BaharAhıskalı (d. 20 Mayıs 1987) Instagram fenomenidir. Çocukluğu yurt dışında geçti. Orta eğitimi sona erdikten sonra üniversite kazanarak Türkiye'ye dönüş yaptı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek lisans ardından doktora tezi aşamasında çocuk sahibi olacağını öğrendi ve akademik kariyerine ara verdi. İngilizce ve İtalyanca biliyor. Ahmet Ahıskalı ile evli ve Nisan adında bir kızı var.


Zeynep Bahar Ahıskalı


 

Zeynep Bahar Ahıskalı Instagram hesabı

Güzel sosyal medya fenomeninin kendisine ait bir Instagram hesabı olmakla birlikte burayı aktif kullanmaktadır. Şu an 50 binden fazla takipçisi vardır. Binlerce kadın kendisine yakın ilgi göstermektedir ve yüksek etkileşim elde etmektedir. Profilinin kullanıcı adı @zeybahar'dır.

Zeynep Bahar Ahıskalı

Zeynep Bahar Ahıskalı

Zeynep Bahar Ahıskalı

Zeynep Bahar Ahıskalı

Zeynep Bahar Ahıskalı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.