Youtuber PONY Syndrome kimdir ?

Youtuber PONY Syndrome kimdir ?
600.000'den fazla YouTube abonesi olan Pony, Kore'nin en ünlü kuaförlerinden biridir.

Müge Yücetürk - Gerçek adı Hye-Min Park`tır, ama çoğu insan ona Pony diyor. Yıllardır Kore güzelliği hakkında blog yazıyor. K-Beauty'den ilham almak istiyorsanız Pony'den başkasına bakmayın.

Pony hakkında bilgi edinmenin en kolay yolu, size mükemmel dumanlı gözlerden K-pop idolü cazibesini taklit etmeye kadar her şeyi öğreten, ustalıkla hazırlanmış, konuşması süper kolay makyaj eğitimlerini izlemektir. (Dil engelinden korkmayın, Pony'nin videolarının çoğu İngilizce altyazılıdır, ancak hepsi o kadar iyi yapılmıştır ki, Korece'yi hiç anlamasanız bile kolayca anlayabilirsiniz.)

Ancak Pony, YouTube kanalından daha fazlasıdır. Bir uzman ve trend belirleyici olan Bang, Kore'nin güzellik gurularından biri olarak kayda değer bir figür. ABD'de popülaritesi artan K-pop ve Kore güzellik ürünleriyle, her yerde onun imzası olan pembe yelesini göreceksiniz. Güney Kore'nin en ünlü makyözüne katılmak veya hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, burada Pony hakkında bilmeniz gereken 5 şey var.

1. O CL'nin Makyaj Sanatçısı

ekran-resmi-2023-06-10-13-07-41.png

Pony, yıllardır güzellik hakkında blog yazıyor, ancak güzellik dünyasındaki popülaritesindeki son artışın bir kısmının K-pop yıldızı CL ile olan ortaklığından kaynaklandığına inanılıyor. CL'nin kendisi de bir stil ikonu ama K-pop yıldızının çekiciliği kesinlikle Pony etkileniyor ve insanlar ona dikkat ediyor.

Eskiden Grafik Tasarımcıydı

Pony her zaman ünlü bir makyaj sanatçısı ya da kendisi bir ünlü olmamıştır. Güney Koreli popüler kültür sitesi Soompi ile yaptığı röportajda Pony, çizmeyi her zaman sevdiğini ve grafik tasarımcı olmak için üniversiteye gittiğini açıkladı. Bir süre ofiste çalıştı ama işine pek hevesli değildi.

O Bir Yazar

063af4a0-63fd-0133-9eb0-0af7184f89fb-kopyasi.jpg

Pony's Celebrity Makeup Book - Pony's Makeup Book Cilt 3,30 Dolar, Amazon

Soompi ile aynı röportajda açıkladığı gibi, bir yayıncı, grafik tasarımcı olarak yaptığı işin yanında bir makyaj kitabı yazmak için Pony'ye başvurdu. Pony dört güzellik kitabı yazdı ve yayınladı. Bunları çevrimiçi olarak sipariş edebilirsiniz, ancak İngilizce konuşanlar dikkatli olun.
Yalnızca Korece mevcuttur. Ancak kitap, onu alan herkese biraz makyaj ilhamı vereceği kesin olan güzel, ışıltılı resimlerle dolu.

Dünyanın Her Yerinden Hayranları Var

Pony Koreli olmasına rağmen, denizaşırı hayranlarının bilincindedir ve hayatına hitap eden ilgili eğitimler oluşturmaya çabalar. Bunların en ünlüsü (ve belki de en tartışmalısı) tesettür makyaj eğitimidir. Soompi'ye şunları söyledi: "Yurtdışındaki hayranlarımın çoğu başörtüsü takmanın yaygın olduğu ülkelerde yaşıyor, bu yüzden onlar için bununla bağ kurabilmeleri için bir makyaj eğitimi hazırlamak istiyorum.

Kendi Makyaj Seti Var

Pony, kendi serisini oluşturmak için Kore güzellik ürünlerini ve kozmetiklerini geliştirmeye odaklanan bir abonelik kutusu şirketi olan Memebox ile ortaklık kurdu. Seri, kolay bir görünüm için parlak tropikal göz farı paletleri, nemlendirici rujlar ve ojeler içerir. Memebox serisi o kadar başarılı oldu ki, yakında Pony'nin kendisi de başarılı olacak. Twitter'da yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre, kendi makyaj markası Pony Effect üzerinde çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.