YouTuber Mert Aktaş kimdir, kaç yaşında? Bangladeş’te erkeklerin tacizine uğramıştı!

YouTuber Mert Aktaş kimdir, kaç yaşında? Bangladeş’te erkeklerin tacizine uğramıştı!
Çektiği seyahat videoları ile tanınan sosyal medya fenomeni Mert Aktaş’ın kim olduğu büyük merak konusu oldu.

Cansev Temuçin - Son olarak Bangladeş’ten paylaştığı ve erkeklerin kendisini takip ederek taciz ettiği videolar ile tanınan Mert Aktaş, pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Mert Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Aktaş’ın sosyal medya hesapları ne, kaç kişi tarafından takip ediliyor? İşte tüm merak edilenler…

mert-aktas-1.webp

Mert Aktaş kimdir?

Seyahat videoları ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Youtuber ve sosyal medya fenomeni Mert Aktaş son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Bangladeş’te kendisini takip eden bir erkeği videoya çektiği görüntüler ve denizde bir grup erkeğin tacizine uğradığı anlarla büyük ses getiren Aktaş’ın hayatı bir anda merak edilmeye başlandı. 5 yıldır dünyayı gezen Mert Aktaş, 30’dan fazla ülkede bulundu. Aktaş’ın Instagram’da @mertaktastravel kullanıcı ismiyle yer aldığı hesabında 164 bin takipçisi bulunuyor. Aynı isimli bir YouTube kanalı da bulunan Aktaş’ın ünlü video yükleme platformunda ise 25 binden fazla takipçisi var.

mert-aktas.jpg

Gittiği ülkelerden ilginç anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak tanınan Mert Aktaş’ın Bangladeş’te çektiği videolar ise büyük olay yaratmıştı. Aktaş’ın videosu bir haftada milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.