"Yabancı Damat" Özgür Çevik, Hatice Kartoğlu ile evlendi!

"Yabancı Damat" Özgür Çevik, Hatice Kartoğlu ile evlendi!
Yabancı Damat dizisindeki Niko rolü ile yıldızı parlayan oyuncu Özgür Çevik’in evlendiği Hatice Kartoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor.

Ünlü oyuncu Özgür Çevik’in en mutlu günü! Çevik, dört senedir birlikte olduğu kız arkadaşı Hatice Kartoğlu ile dünya evine girdi. İstanbul’da düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştiren çifti yakın arkadaşları ve aileleri yalnız bırakmadı. Düğüne ait görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ise birçok kişi Özgür Çevik’in eşi Hatice Kartoğlu’nun kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Hatice Kartoğlu kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, daha önce evlendi mi? İşte yanıtlar…

n.png
Ünlü oyuncu Özgür Çevik hayatını Hatice Kartoğlu ile birleştirdi


Özgür Çevik evlendi mi, kiminle evlendi?

Katıldığı bir şarkı yarışması ile tanınan ancak Yabancı Damat dizisindeki rolüyle adını duyuran Özgür Çevik, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü hayatını Hatice Kartoğlu ile birleştirdi.

nn.png
Özgür Çevik - Hatice Kartoğlu çifti İstanbul Karaköy'de dünyaevine girdi

Özgür Çevik - Hatice Kartoğlu nerede evlendi?

Dört yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandıran Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu çiftinin düğün törenleri İstanbul’un Beyoğlu ilçesinin sahil semti Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirildi.


Özgür Çevik’in eşi Hatice Kartoğlu kimdir?

Hatice Kartoğlu, ünlü oyuncu ve şarkıcı Özgür Çevik’in eşidir. Çift 9 Ekim Çarşamba günü İstanbul Karaköy’de bulunan bir restoranda dünyaevine girdi.

Hatice Kartoğlu kaç yaşında, boyu kaç, nereli?

Özgür Çevik’in eşi Hatice Kartoğlu’nun yaşamına dair detaylar pek bilinmiyor. Aslen Rize Çayelili olan Hatice Kartoğlu’nun doğum tarihi, yaşı ve boyu hakkında net bilgiler bulunmuyor.

Hatice Kartoğlu ne iş yapıyor?

Ünlü aktör Özgür Çevik’in çiçeği burnunda eşi Hatice Kartoğlu’nun Karaköy’de bir mekan işlettiği biliniyor.

Hatice Kartoğlu Instagram hesabı ne?

Sosyal medya hesaplarını kilitli olarak kullanan Hatice Kartoğlu’nun @hatikartoglu kullanıcı adlı Intagram hesabını 2 binden fazla kişi takip ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.