Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe nereli ve kaç yaşında?

Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe nereli ve kaç yaşında?
Ulaş Tuna Astepe, 1 Ocak 1988 yılında İzmit'te doğdu. Mimar Sinan Devlet Müzik Konservatuarı drama bölümünden derece ile mezun olan oyuncu 2012 yılında yayınlanan Karadayı dizisi ile televizyonda üst sıralara yükselmiştir.

Fatma Müge Yücetürk - Ulaş Tuna oyunculuk alanında hızla ilerlemiş ve çok sayıda televizyon dizisi, film, tiyatro oyunu ve kısa filmde rol alarak izleyici ile buluşmuştur. Şu anda ATV'nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz'de rol almaktadır. Yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Astepe hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde... Ulaş Tuna Astepe kimdir dizi ve filmler...

Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe nereli ve kaç yaşında?

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

1 Ocak 1988'de İzmit'te doğdu. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamladıktan sonra Mimar Sinan Devlet Müzik Konservatuarı'ndan drama bölümünden derece ile mezun oldu. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 'Cam Yapraklar' ve 'Bayrak' oyunlarındaki performanslarıyla tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.

Ulaş Tuna Astepe, televizyon dünyasında oyunculuk kariyerine 2012 yılında Karadayı dizisi ile başlamıştır. Dizide Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel ile birlikte Orhan Kara karakterini canlandırmıştır. Başarılı performansıyla dikkat çeken Astepe'nin ikinci iddialı dizisi Analar ve Anneler dizisi oldu. Oyunculuk alanında hızlı ilerleme kaydeden oyuncu, bir çok dizi, film, tiyatro oyunu ve kısa filmde rol alarak izleyici ile buluşmuştur.

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i özel hayatıyla gündem oldu! Ulaş Tuna Astepe nereli?

Ulaş Tuna Astepe, Show TV ekranlarında yayınlanan 'Rüya' dizisinde Araz karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Astepe, dizi finalinin ardından ekrandan uzaklaşarak atv ekranlarının iddialı dizisi Merkez Karadeniz'de yırtıcı, havai fişek takıntılı ve sabırsız bir Karadeniz çocuğu olan Tahir karakterine hayat verdi. Mavi yüzgeçli orkinos Astepe 1.89 metre boyunda, 80 kilo ağırlığında ve Oğlak burcudur.

Ulaş Tuna Astepe'nin rol aldığı dizi ve filmler

Sen Anlat Karadeniz (dizi) – 2018
Rüya (dizi) – 2017
Körfez (sinema filmi) – 2016
Balık Havuzu (kısa film) – 2015
Analar ve Anneler (dizi) – 2015
Zayiat (kısa film) – 2013
Meşakkat ve Karısı (kısa film) – 2013
Babamın Cesetleri (tiyatro oyunu) – 2013
Karadayı (dizi) – 2012
Cam Yapraklar (tiyatro oyunu) – 2012
Bayrak (tiyatro oyunu) – 2011
Üniversiteli (kısa film) – 2010

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.