Sarıyer Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda? Mustafa Sarıgül'le akraba mı?

Sarıyer Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda? Mustafa Sarıgül'le akraba mı?
Sarıyer Futbol Kulübü'nün yeni teknik direktörü olduğu açıklanan Mustafa Sarıgül kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi takımda? Mustafa Sarıgül ile akraba mı? İşte yanıtları...

İstanbul ekiplerinden Sarıyerspor’un yeni teknik direktörü olan Mustafa Sarıgül’ün kim olduğu, kariyeri, aslen nereli olduğu ve siyasetçi Mustafa Sarıgül’le akraba olup olmadığı araştırılıyor.

2023-11-08-61ux30itft1mk7ph41v9.jpg

Teknik direktör Mustafa Sarıgül kimdir?

Sosyal medyada bugün açıklanan bir transfer haberi gündemi değiştirdi! Sarıyer’in yeni teknik direktörlüğüne Mustafa Sarıgül’ün getirildiğinin duyurulması şaşkınlık yarattı. Birçok kişi isim benzerliği nedeniyle siyasetçi CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’le Sarıyerspor’un yeni teknik adamını karıştırınca sosyal medyada ilginç yorumlar geldi.

gx12lkuxyaad8es.jpeg

Mustafa Sarıgül neden gündemde?

İstanbul ekibi Sarıyer Spor Kulübü’nden bugün yapılan açıklamada; “Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mustafa Sarıgül ve ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Tüm camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, kendilerine başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi. Söz konusu açıklamayı görenler ise kulübün yeni çalıştırıcısının siyasetçi Mustafa Sarıgül olduğunu düşününce ortalık karıştı. X platformunda Mustafa Sarıgül kelimeleri trendler listesinin tepesine yerleşirken, Sarıyer Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül’ün kim olduğu da merak edilmeye başlandı.

1686556870.jpg

Sarıyer Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül kim, hangi takımları çalıştırdı, aslen nereli?

3. Ligde bulunan Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Mustafa Sarıgül oldu. 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mustafa Sarıgül’ün daha önce birçok kulüpte teknik adam olarak görev yaptığı biliniyor.

Mustafa Sarıgül hangi takımları çalıştırdı?

Son olarak Arnavutköy Belediyespor’da görev yapmasının ardından İstanbul ekibi Sarıyer’e transfer olan Mustafa Sarıgül’ün çalıştırdığı takımlar arasında şunlar yer alıyor: Pendikspor, Darıca Gençlerbirliği, Balıkesirspor, Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Medipol Başakşehir Gençlik Gelişim Sorumlusu, 24 Erzincanspor, Düzcespor, Osmaniyespor, Esenler Erokspor, 68 Aksaray Belediyespor, Vanspor ve Arnavutköy Belediyespor.

Teknik Direktör Mustafa Sarıgül hangi takımlarda oynadı?

52 yaşındaki teknik adam Mustafa Sarıgül’ün futbolculuk yıllarında ise Eyüpspor ve Başakşehir kulüplerinde forma giydiği biliniyor.

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.