Richa Moorjani kimdir, boyu, yaşı, kilosu, nereli

Richa Moorjani kimdir, boyu, yaşı, kilosu, nereli
Richa Moorjani, en çok Never Have I Ever dizisindeki Kamala rolüyle tanınan Amerikalı bir aktris .

Berrin Yeşiltepe - Moorjani, iletişim alanında uzmanlaştığı California Üniversitesi Davis'e gitti. 2011 yılında mezun oldu.

Son 25 yıldır Moorjani, Srimati Anuradha Nag'ın (Tarangini Kathak Dans Okulu) öğrencisi ve çeşitli Batı ve Hint dans stilleri eğitimi aldı. The Hindu'ya "Yapamadığım kadar dans edeceğim. Temelde ölene kadar!" Moorjani ailesi bir Bollywood müzik grubu işletiyor.

Kariyer

Moorjani'nin İlk Oyunculuk Yılları, The Mindy Project (yönetmen Mindy Kaling), NCIS:
Los Angeles ve 9-1-1 dahil olmak üzere çeşitli televizyon programlarında yer aldı. Ayrıca Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan 2018 çevrimiçi aksiyon video oyunu Fallout 76'da da seslendirdi.

2020 itibariyle Moorjani, Kaling'in ortak yazdığı Netflix orijinal dizisi Never Have I Ever'in ana karakterlerinden birini canlandırdı. Açık seçmelerle Never Have I Ever için seçmelere katıldı. Richa, filmde ana karakter Devi'nin kuzeni Kamala Nandiawada'yı canlandırıyor. 2020 itibariyle Kamala, Caltech'te biyoloji alanında doktora adayıdır. STEM'de siyah bir kadını oynamaktan bahsetmişken The Hindu'ya şunları söyledi: "STEM'de kaç tane beyaz olmayan kadın olduğunu biliyorum. Adlarını araştırma makalelerinden çıkarmak gerçek bir problem. Kamala'nın laboratuvarda neler yaşadığını görelim. komedi merceğinden ama bu hikayeyi anlatmayacağız. Göstermeyi dört gözle bekliyorum."

2021'in sonunda Moorjani'nin Rippin Sindher tarafından yönetilen bir sonraki projesi Broken Drawer post prodüksiyon aşamasında. Film, Kaliforniya kırsalındaki aile bakkalında çalışırken genç bir Sih annenin öldürülmesinden sonra yaşanan gerçek olaylardan esinlenmiştir. Moorjani, "Rippin beni aradı ve rolün annesinin kendisi için ne kadar özel olduğuna bağlı olduğunu ve benden başka kimseyi göremediğini söyledi. Çok deneyim oldu. İlginç ve ödüllendirici oldu" dedi.

Richa Moorjani

Yaş : 33 yaşında

Boyu : 160 cm

Kilo : 60 kg

Nereli : Hintli - Amerikalı

Burç : İkizler burcu

Instagram adresi

Instagram adresi : (@richamoorjani)

richamoorjani-blogheader.webp

richashuklaandrishimoorjani-dreamsplayamujeres-indiandestinationwedding-58.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.