Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir, kaç yaşında, hangi partiden, eşi kim?

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir, kaç yaşında, hangi partiden, eşi kim?
Gaziantep Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir, kaç yaşında, hangi partiden, aslen nereli, eşi kim, eğitimi, neden gündemde? İşte yanıtı...

Bugün yaptığı bir ziyarette ziraat mühendisi görevli kadına karşı sergilediği tavırlar nedeniyle gündem olan Gaziantep Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın kim olduğu, hangi partiden olduğu, eğitim hayatı, eşinin kim olduğu ve yaşı merak ediliyor.

nizip-belediye-baskani-ali-dogan-gaziantepte-dogdu-17267527105768.jpg

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Ali Doğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep’in Nizip ilçesinin belediye başkanı seçildi. 14 Ekim 1975 tarihinde dünyaya gelen Ali Doğan, aslen Gaziantep’in Karkamış bölgesinden. Evli ve 4 çocuk babası olan Doğan 49 yaşında.

Ali Doğan eğitimi, hangi okuldan mezun?

İlk ve orta öğrenimini Karkamış’ta tamamlayan Ali Doğan, lise eğitimini ise Nizip Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirdi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın mesleği ne, ne iş yapıyor?

Belediye başkanı seçilmeden önce ilk olarak Karkamış Barajı’nda teknikerlik yapan Ali Doğan, 2002 yılında ise kendisine ait bir şirket kurarak iş hayatına atıldı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi bulunan Doğan’ın İzmir’de yatırımları olduğu biliniyor.

nizip-belediye-baskani-ali-dogan-gaziantepte-dogdu-17267527103102-1.jpg

Gaziantep Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan hangi partiden?

2024 yerel seçimlerinden Gaziantep Nizip Belediye Başkanı seçilen Ali Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçimlere katıldı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP​'den Gaziantep Nizip Belediye Başkan adayı olan Doğan seçimlerde aldığı yüzde 37.9’luk oy oranı ile belediye başkanı seçildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.