Milena Smit kimdir ? Oynadığı dizi ve filmler neler ?

Milena Smit kimdir ? Oynadığı dizi ve filmler neler ?
Milena Smit kimdir ? Hangi filimlerde oynadı , kariyerine nasıl başladı ? Başarılı ve güzel oyuncu hakkında merak edilen tüm bilgilere haberimizde yer verdik.

Müge Yücetürk - Milena Smit, 5 Ekim 1996'da Elche, İspanya'da doğdu. Torrevieja, Torre de la Horadada ve Murcia'da büyüdü. 15 yaşında şov dünyasında model olarak çalışmaya başladı. Kariyer fırsatları aramak için Madrid'e taşındı. Babası Hollandalı ve annesi İspanyol. Christina Rota drama okulunda oyunculuk eğitimi aldı ve Leonardo DiCaprio ve Cameron Diaz gibi aktörlerin oyunculuk koçluğunu yapan Bernard Hiller'in danışmanlığını yaptı. Oyuncu olmadan önce metro garsonu, satış elemanı, çocuk bakıcısı ve mübaşir olarak çalıştı.

Milena Smit'in Kariyeri

Smit'in ilk film gösterimleri Diagonares, Innermost, Chimichanga ve Adentro gibi çeşitli kısa filmlerde oldu. 2020'de David Victori'nin Mario Casas'la birlikte yönettiği ilk uzun metrajlı filmi Cross the Line'da rol aldı. Bu filmdeki performansıyla Goya En İyi Yeni Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi. Filmin oyuncu kadrosu, oyuncuyu sosyal ağlar aracılığıyla keşfetti.
"Uzun bir aramadan sonra Instagram'da Milena'yı bulduk ve tüm karakterlerin ortak noktalarına aşık olduk." Cross the Line'a katıldıktan sonra Pedro Almodóvar'ın filmi Parallel Mothers için Penélope Cruz ve Aitana Sanchez-Gijón ile anlaştı. Filmde Smit ve Cruise, yanlışlıkla hamile kalan ve doğumhanede arkadaş olan kadınları canlandırıyor. Her iki karakter de aynı gün kız çocuk doğurur. Almodóvar, filmdeki performansı hakkında şunları söyledi:
"Okulların size öğretmediği bir iç zekası ve dürüstlüğü var." Smit, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Goya Ödülü'ne aday gösterildi.

Smith, Sergio G. Sanchez'in yönettiği, yaklaşan Netflix orijinal dizisi The Girl in the Mirror'da rol alıyor. Temmuz 2021'de Jaime Lorente'nin başrolünü paylaştığı korku filmi Tin & Tina'nın çekimleri başladı. Smitt, Luc Knowles'ın ilk uzun metrajlı filmi Dragonflies'da Olivia Baglivi ile birlikte Kata rolünü oynadı.

Şu sıralar Neftlix'in popüler filmlerinden biri olan The Platform filminin ikinci serisinde oynayacağı konuşuluyor.

0f4c85dc58986b5f0079da79176f96da002039ae.jpeg

98.webp

5535665.webp

02-alvaro-beamud-cortes-v-magazine-vmagazine-milena-smit-2021.jpg

Oynadığı Filmler

  1. Köşegenler
  2. En İçteki
  3. Chimichanga
  4. Adentro
  5. Matara yok
  6. Paralel Anneler
  7. Libelulas
  8. Teneke ve Tina

Milena Smit Profili [Sosyal]

18 EKİM 2018'e göre aktif bir Instagram kullanıcısıdır. Instagram kullanıcı adı milenasmitm. 780 gönderisi, 34.6k takipçisi ve 1.292 takipçisi var. Instagram profili doğrulandı.

Milena'nın Facebook profili Smit, takipçi sayısı 638, Twitter profili kullanıcı adı @milenasmitm.

Aralık 2013'te 566 Takipçi ve 297 Takipçi ile Twitter'a katıldı. Sıklıkla sosyal profilinde Resim/Videolar yayınlıyor.

Milena Smit Yaş, Boy & Vücut Bilgisi

Doğum Tarihi : 5 Ekim 1996

Yaş : 27 yaşında

Boy : 1,67 m

Kg : 50 Kg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.