MasterChef All Star İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef All Star İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında, nereli?
Yeni sezonu ile Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan MasterChef All Star’ın yarışmacıları merakla araştırılıyor.

Ali Birerdinç - En iyilerin yarışacağı MasterChef All Star sezonu, 14 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Yarışmada yer alan şef adayları, pek çok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Onlardan birisi de İbrahim Cingözler. Eski MasterChef yarışmacıları arasında yer alan İbrahim Cingözler’in kim olduğu, sosyal medya hesapları ve çalıştığı yer soruşturuluyor. İşte MasterChef All Star yarışmacısı İbrahim Cingözler hakkında merak edilenler…

MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, nereli?

MasterChef’in 2021 yılında yayınlanan sezonunda yer alan yarışmacılardan olan İbrahim Cingözler, All Star sezonunda yeniden yarışmaya hazırlanıyor. 27 yaşındaki İbrahim Cingözler, aslen Adanalı. İddialı tarzı ile dikkat çeken genç yarışmacı, Adana’da ve farklı tatil bölgelerinde şef olarak çalıştı. Torba, Marmaris ve Türkbükü MasterChef İbrahim’in çalıştığı turistik lokasyonlar arasında yer alıyor.

MasterChef All Star İbrahim Cingözler Instagram hesabı var mı?

20 bine yakın takipçisi bulunan İbrahim Cingözler, @ibrahim_cingozler kullanıcı ismiyle Instagram’da yer alıyor.

MasterChef İbrahim evli mi, kız arkadaşı var mı?

MasterChef yarışmacısı İbrahim Cingözler, sosyal medya hesabından yayınladığı düğün fotoğrafı ile evliliğini takipçileriyle paylaştı. Genç yarışmacının eşinin ismi ise bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.