Lale Cangal kimdir, kaç yaşında, boşandı mı, çocuğu var mı?

Lale Cangal kimdir, kaç yaşında, boşandı mı, çocuğu var mı?
Cemal Hünal’ın eşi olan ve ünlü oyuncu ile bugün boşanarak yollarını ayıran Lale Cangal’ın kim olduğu, özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor.

Issız Adam filminde canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Cemal Hünal, 7 Ekim Pazartesi günü Lale Cangal’la olan evliliğini sonlandırdı. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Issız Adam Cemal Hünal’ın eşi Lale Cangal’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Lale Cangal kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, neden boşandı, çocuğu var mı?

Lale Cangal kimdir?

Keman sanatçısı olan Lale Cangal 1981 yılında Hollanda‘da dünyaya geldi. Lisans eğitimin Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümünde tamamladı. Keman sanatçılığının yanı sıra oyunculuk da yapan Cangal’ın kendine ait bir takı markası da bulunuyor.

Lale Cangal ne zaman evlendi, boşandı mı?

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ile 2011 yılında dünyaevine giren Lale Cangal, eşinden 7 Ekim 2024 Pazartesi günü anlaşmalı olarak boşandı.

Lale Cangal'ın çocuğu var mı?

13 yıllık evliliklerini bugün sonlandıran Cemal Hünal - Lale Cangal çiftinin bu evlilikten doğan 10 yaşında Doğan Atilla isminde bir oğulları bulunuyor.

Lale Cangal Hangi dizilerde oynadı?

Birçok farklı dizi projesinde rol alan Lale Cangal’ın yer aldığı yapımlar arasında; Yeniden Başla, Annem, Benden Baba Olmaz, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Herkes mi Aldatır ve Araf Zamanı adlı projeler bulunuyor.

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.