Kırkpınar ağası Seyfettin Selim kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli?

Kırkpınar ağası Seyfettin Selim kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli?
2024 yılında Kırkpınar ağası olmaya hak kazanan Seyfettin Selim’in kim olduğu pek çok kişi tarafından merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - 622. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin son gününde yapılan ağalık ihalesi ile 2024 yılının ağası da belirlendi. Seyfettin Selim 22 milyon 222 bin ile yeniden ağa olma unvanı elde etti.

Ağalık ihalesinin tamamlanmasının ardından Seyfettin Selim’in kim olduğu, nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığı da araştırılmaya başlandı. İşte 2024 yılının Kırkpınar ağası Seyfettin Selim hakkında tüm merak edilenler…

Seyfettin Selim kimdir, kaç yaşında?

Seyfettin Selim 1 Ağustos 1967 yılında Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde dünyaya geldi. Yeşilova Köyü’nde dünyaya gelen Selim, genç yaşta inşaat sektöründe çalışmaya başladı.

Seyfettin Selim ne iş yapıyor?

İnşaat sektöründe pek çok farklı görevde bulunan Seyfettin Selim, müteaahhit olarak çalışmaya devam etmektedir. 1997 yılından bu yana Hadımköy Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (HASİAD) üyesi olan Selim, 2013 yılında Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğine (ASKON) üye oldu. Pek çok spora sponsor olarak destek veren Seyfettin Selim yağlı güreşlerde dördüncü kez ağalık unvanı kazandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.