Karadut dizisi Begüm kimdir? Ebrar Karabakan (Ebrarkrbkn) kim, kaç yaşında, boyu kaç, dizileri, sevgilisi kim, estetiksiz hali?

Karadut dizisi Begüm kimdir? Ebrar Karabakan (Ebrarkrbkn) kim, kaç yaşında, boyu kaç, dizileri, sevgilisi kim, estetiksiz hali?
Atv ekranlarında yayınlanan Karadut dizisinde Begüm karakterini canlandıran genç oyuncu Ebrar Karabakan’ın özel yaşamı, kariyeri ve hayatına dair detaylar merakla araştırılıyor.

Karadut dizisinin Begüm'ü Ebrar Karabakan'ın kim olduğu merak konusu oluyor.

Karadut dizisi Begüm kimdir, gerçek adı ne?

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Karadut 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle Atv ekranlarında diziseverlerle buluştu. Dizide birçok ünlü isim yer alırken, genç oyuncular da dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Karadut’un Begüm’ü Ebrar Karabakan’ın kim olduğu, doğum tarihi, burcu, boyu, kilosu, sevgilisi olup olmadığı, aslen nereli olduğu, Instagram ve Tiktok hesapları merak edilmeye başlandı. İşte genç oyuncu hakkında tüm bilinmesi gerekenler

ebrar-karabakan.webp

Ebrar Karabakan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son olarak Karadut dizisinde canlandırdığı Begüm karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan Ebrar Karabakan oyunculuğun yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da tanınıyor.

es.png

Ebrar Karabakan kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, aslen nereli?

Henüz kariyerinin başında olan genç oyuncu ve fenomen Ebrar Karabakan, 2006 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tam doğum tarihi öğrenilemeyen 18 yaşındaki Karabakan’ın burcu ve aslen nereli olduğu da bilinmiyor.

ef.png

Ebrar Karabakan hangi dizilerde oynadı?

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Ebrar Karabakan henüz sadece iki dizi projesinde yer aldı. İlk olarak Benim Güzel Ailem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Karabakan son olarak ise Karadut dizisinde Begüm karakterini canlandırmaya başladı.

ed.png

Ebrar Karabakan sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim?

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 18 yaşındaki genç oyuncu ve fenomen Ebrar Karabakan’ın hayatında kimse olmadığı biliniyor.

e.png

Ebrar Karabakan TikTok, Instagram, Twitter hesapları var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ebrar Karabakan’ın @ebrarkrbkn kullanıcı adlı Instagram hesabını 154 bin kişi takip ediyor. Karabakan’ın @ebbrarkrbkn kullanıcı isimli TikTok hesabında ise 327 binden fazla takipçi bulunuyor.

Ebrar Karabakan estetiksiz hali

Güzel oyuncu Ebrar Karabakan'ın estetiksiz hali de en çok merak edilen konuların başında geliyor. Henüz 18 yaşında olan Karabakan'ın kısa bir süre önce kızıl olan saçlarını kumrala çevirdiği bilinirken, güzel aktristin yüzünde estetik olup olmadığı ise bilinmiyor.

ea.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.