Charisma Carpenter kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm

Charisma Carpenter kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm
Charisma Carpenter (23 Temmuz 1970 doğumlu) Amerikalı bir aktris. En ünlü rolü Buffy the Vampire Slayer'daki Cordelia rolüydü. Aynı karakteri Buffy'nin yan ürünü olan Angel dizisinde de oynamıştır.

Müge Yücetürk - Charisma Carpenter, 23 Temmuz 1970'de Charisma Lee Carpenter olarak doğdu. Karizma Las Vegas, Nevada, Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. Şu anki yaşı 45 ve Don Carpenter ile Chris Carpenter'ın kızı. İspanyol, Alman ve Fransız kökenlidir. Karizma, Nevada'da ailesiyle birlikte büyüdü. Karizmanın uyruğu Amerikalıdır. Etnik kökene göre beyaz ten. Ken ve Troy adında iki ağabeyi vardır.

Charisma Carpenter, Las Vegas'taki Bishop Gorman Lisesi'ne gitti. Daha sonra Meksika'ya taşındı ve Bonita Vista Lisesi'ne gitti. Charisma, Chula Vista Yaratıcılık ve Sahne Sanatları Okulu'ndan yüksek lisans derecesine sahiptir.

Yaşamı ve özel hayatı

Karizma Las Vegas, Nevada'da doğdu ve 15 yaşına kadar Bishop Gorman Lisesi'nde okudu. 15 yaşından sonra ailesi Meksika'ya taşınmaya karar verdi ve San Diego banliyösündeki Chula Vista ve Bonita Vista liselerine gitti. Mezun olduktan sonra, kariyerine Hollywood'da başlamadan önce San Diego Chargers Amerikan futbol takımının amigo kızıydı. 5 Ekim 2002'de Fransız nişanlısı Damien Hardy ile evlendi ve Mart 2003'te Donavan Charles Hardy adında bir çocuğu oldu.

Karizma için en büyük korku, 5 yaşında bilardo oynarken havuza düşüp kafasını inşaat demirine çarpmasıydı. İronik bir şekilde, bu kez benzer bir olay Buffy the Vampire Slayer'ın "Aşıklar Yürüyüşü" başlıklı bölümünde Cordelia inşaat demirinin üzerine düştüğünde meydana geldi.

Charisma'nın vücudunun farklı yerlerinde dört dövmesi var. Belinin altında hayatı simgeleyen kabile güneşi, sol bileğinde yaşam dengesi için tespih, sağ bileğinde oğlunun ve kocasının adına D2 sembolü ve sol yüzük parmağında alyansının altında sonsuzluk sembolü bulunmaktadır.

Doğum tarihi:1970, Temmuz-23
Yaş:50 yaşında
Doğduğu Millet:Amerika Birleşik Devletleri
Yükseklik:5 Ayak 7 İnç
İsimKarizma Marangoz
Doğum adıKarizma Lee Carpenter
BabaDon Carpenter
AnneChris Carpenter
MilliyetAmerikan
Doğum Yeri / ŞehriVegas, Nevada
Etnik kökenBeyaz
MeslekAktris
İçin çalışmakFilmler ve TV şovları
Net Değer45 milyon $
Göz rengiKahverengi
Saç rengiAçık kahverengi
Vücut ölçüleri37-24-35
Meme büyüklüğü34C
Bel boyutu24
Kalça boyutu35
Kg cinsinden ağırlık57 kilo
EvliEvet
EvliDamian Hardy (m. 20022008)
Çocuk1
BoşanmaEvet
EğitimBishop Gorman Lisesi, Bonita Vista Lisesi, Chula Vista Lisesi
FilmlerCiltli
Televizyon şovuHayatta Kalan Kötü
KardeşlerTroy, Kenny

Kariyeri

Garson olarak çalışırken, Karizma bir reklam ajansı temsilcisi tarafından keşfedildi ve bu onun birkaç reklamda görünmesine yol açtı. Alicia Silverstone'un oynadığı Miss Match adlı televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ayrıca Malibu Shores'un yapımında rol aldı. Charisma'nın en ünlü rolü Buffy the Vampire Slayer ve Angel adlı televizyon dizilerinde Cordelia karakteriyle oynadığı bilinmektedir.

Buffy the Vampire Slayer'da 3 yıl ve Angel'da 4 yıl oynadıktan sonra Cordelia, belirsiz bir tartışma nedeniyle diziden ayrıldı, ancak hayranları bir anda ortaya çıkan Angel karakterini hak etmediğini düşünerek programdan aniden ayrıldı. . En son bölümde hayranlarının karşısına çıktı.

Charisma, Charmed adlı TV dizisinin üç bölümünde psişik Kira, The Seer rolünü üstlenen See Jane Date dizisinde Holly Marie Combs ile yakın bir dostluk kurdu.

Haziran 2004'te Playboy dergisinin kapağında çıplak poz verdi. Daha fazla motivasyona sahip olmak için doğum yaptıktan sonra kilo verdiğine kendini ikna etmek istediği için dergi kapağına çıktığını açıkladı. Fotoğraflar doğumdan sadece on ay sonra çekildi. Charisma'nın üç farklı eserde canlandırdığı üç karakterin ortak noktası, bu karakterlerin geleceği görebilmesidir. Angel'ın yapımında Codelia bir vizyonerdi, Charmed'ın yapımında ise Kira psişik bir araçtı. Voodoo Moon'da geleceği kendi çizimlerinden görebilen Heather karakterini canlandırıyor.
Charisma'nın vücudunun farklı yerlerinde dört dövmesi var. Belinin altında hayatı simgeleyen kabile güneşi, sol bileğinde yaşam dengesi için tespih, sağ bileğinde oğlunun ve kocasının adına D2 sembolü ve sol yüzük parmağında alyansının altında sonsuzluk sembolü bulunmaktadır.

Instagram adresi : @charismacarpenter

image.jpeg

charisma-carpenter-2017.jpg

angel4-news.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.