Cansu Özlevi kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı

Cansu Özlevi kimdir? Ne iş yapıyor ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Hakkında çıkan boşanma haberleri ile gündeme oturan Cansu Özlevi ile ilgili olarak internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Cansu Özlevi kimdir? Ne iş yapar, eşinden neden boşanıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye Cansu Özlevi adını bu kez boşanma haberi ile duydu. Eşinin kendisini aldattığı ve ona şiddet uyguladığı iddiasıyla soluğu Çağlayan Adliyesi'nde alan ve boşanma davası açan güzel modacı ile ilgili olarak dünden bu yana çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Cansu Özlevi kimdir? Ne iş yapar, eşinden neden boşanıyor? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Cansu Özlevi kimdir?

Rizeli anne ve Zonguldaklı bir babanın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Ailesinin işleri nedeniyle çok sayıda ülkede ikamet eden ve bu kültürlerle haşır neşir olan Özlevi, Dubai, Abu Dabi, İsviçre, Kıbrıs ve Amerika, Avrupa ve Asya'da yaşadı. Emlak sektöründe faaliyet gösteren ailesinin yanı sıra kendisi de küçük yaştan itibaren iş dünyasına adım atarak kendisini geliştirdi. Dans, meditasyon ve felsefe eğitimlerinin ardından farklı bir iş koluna geçiş yaptı. Yakın Doğu Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nü birincilikle tamamladı. Sunuculuk, tiyatro ve diksiyon eğitimlerini de tamamladı. Üsküdar Üniversitesi - Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nde yüksek lisansını bitirdi.

cansu-ozlevi-kimdir.webp

Cansu Özlevi'nin özel hayatı

Güzel modacı Yusuf Yosi Özlevi ile hayatını birleştirdi. Bu birliktelikten bir kız çocuğu dünyaya getiren Cansu Özlevi, 2022'de kendi firmasını kurdu. Yatırım projelerinin yanı sıra modaya da el attı. Aynı yıl, çok duyulan bir kadın giyim markasını da faaliyete geçirdi. Influencerlık da yapan Özlevi'nin 361 bin takipçisi bulunuyor. @cansumiasu adresinden takip edebilirsiniz.

363327947-18376212967002417-8621480606508365686-n.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.