Beste Naz Süllü kimdir? Youtube, Instagram ve Twitter hesabı

Beste Naz Süllü kimdir? Youtube, Instagram ve Twitter hesabı
Sosyal medyada en çok ilgi gören finansçılardan biri olan Beste Naz Süllü binlerce kişiye ulaşıyor. Peki, Beste Naz Süllü kimdir? Youtube, Instagam ve Twitter hesabı haberimizde yer alıyor.

Fatma Müge Yücetürk -  7 ay önce yayınladığı kanal tanıtım videosu ile Youtube yayın hayatına giren Beste Naz Süllü, çektiği borsa yorumları ve yatırım tavsiyeleriyle kendi kitlesini oluşturmayı başardı. Youtube kanalının yanı sıra Twitter'dan yaptığı yorumlarla da gündemi aktif olarak takip ediyor. Peki, Beste Naz Süllü kimdir? Youtube, Instagam ve Twitter hesabı haberimizde yer alıyor.



Beste Naz Süllü kimdir?

Beste Naz Süllü, 1990 yılında İzmir'de doğdu. 33 yaşında. İzmir Atatürk Lisesi mezunu ve okul takımı kaptanı ve eski yüzücüsü. 2008 yılında Doğuş Üniversitesi "Economy and Finance" bölümüne %100 burslu olarak giren Süllü, 2013 yılında da mezun oldu. Akabinde Özyeğin Üniversitesi'nde "Financial Engineering and Risk Management" 2 yıllık master programını 2015 yılında bitirdi. Aynı zamanda türev araçlar ve ileri düzey SPL lisansları bulunmaktadır. 4 yıl Forex, 3 yıl hisse senetleri ve tahvil piyasası ve son 3 yıldır kripto para sektörü üzerinde çalışıyor. YouTube kanalında ise makro piyasalar, endekslerde genel görünüm ve kripto paraya dair bilgiler sunmaktadır.

beste-naz-sullu-kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.