Zeytinburnu'nda CHP'nin belediye başkanı adayı belli oldu!

Zeytinburnu'nda CHP'nin belediye başkanı adayı belli oldu!
CHP Zeytinburnu İlçe Kongresi gerçekleşti. Yaklaşık 5 dönemdir İlçe Başkanı olan Metin Doğan, tüm delegelerin önerisi ile yeniden ilçe başkanı seçilirken, 2024 yerel seçimlerinde de belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı

İBB'ye ait Çarpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongreye, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yanı sıra geçmiş dönem milletvekili Turan Akdoğan ve diger siyasi parti temsilcilerinin yani sıra çok sayıda davetli katıldı. Kongre öncesi konuşan Başkan Metin Doğan, tüm katılımcılara teşekkür ederek, kendisini bir kez daha aday gösteren örgütüne teşekkür etti.


Belediye başkan adayı!

“En zor koşullarda partisine sahip çıkan, Ay-yıldızlı Bayrağı’n gölgesinden ayrılmayan, Cumhuriyet’in temel değerlerine bağlı kalan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi liderliğine inanan, her türlü baskı karşısında baş eğdirilememiş, Cumhuriyet Halk Partimizin büyük ve inançlı örgütü. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Doğan, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Görüyorum salon hazır, sokak hazır, Zeytinburnu hazır. Ben de 50 yılını Zeytinburnu’na vermiş, Zeytinburnu’nun çilesini çekmiş, çamurunu çiğnemiş, Zeytinburnu’nu ve Zeytinburnu insanını aşkla sevmiş biri olarak belediye başkan adaylığına hazırım” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.