Zabıta ekiplerinin ceza yazdığı sırada dilenci, para almaya devam etti

Zabıta ekiplerinin ceza yazdığı sırada dilenci, para almaya devam etti
Arnavutköy'de zabıta ekiplerine yakalanan bir dilenci, ekiplerin ceza kestiği sırada vatandaşlardan para almaya devam etti. O anlar ise görenlere pes dedirtti.

İstanbul Arnavutköy'de trafik ışıklarında bekleyerek dilencilik yapan bir şahıs, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak cezai işlem uygulandı. Ekiplerin ceza yazdığı sırada dilencinin ise duygu sömürüsü yaparak vatandaşlar para almaya devam etmesi görenleri hayrete düşürdü.

Ceza yazıldığı sırada para almaya devam etti

Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi Kayabaşı yönü istikametinde yaşanan olayda dilenci, trafik ışıklarında bekleyen sürücülerden para isteyerek duygu sömürüsü yapması üzerine zabıta ekipleri harekete geçti. Ekipler olay yerinde yakaladığı dilenciye işlem yaparken arkasını dönen ekipleri fırsat bilen şahıs, bir kişiden para alarak dilencilik yapmaya devam etti.

dilenci.webp


Dilencinin pişkinlik yaparak duygu sömürüsüne devam etmesi karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. O anlar sosyal medyada hızla yayılınca dilencinin utanmadan para almaya devam etmesi tepkilere yol açtı.

İşte o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.