Yolculara sinirlenen İETT şoförü, seferi iptal etti

Yolculara sinirlenen İETT şoförü, seferi iptal etti
İstanbul'da yolculara sinirlenen bir İETT otobüsü şoförü, öfkesini seferi iptal etmekte buldu. Otobüsü yol ortasında bırakan şoför "Çalışmıyorum, işi bıraktım" diyerek kendini savundu.

Başakşehir'de sabah saatleri görenleri şaşkına çeviren dakikalar yaşandı. 79GE isimli hatta çalışan İETT otobüsü şoförü, yolcu ile tartışınca olanlar tüm yolculara oldu. Tartışmanın sonunda öfkelenen İETT şoförü, aralarında çoğunluğun gençleri oluşturduğu yolcuları yol ortasında indirerek seferi iptal etti.


Olay Başakşehir ilçesi Kayaşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin önünde yaşandı. İddiaya göre bir yolcu ve İETT otobüsü şoförü henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Aracın içinde gerilimin artması ile birlikte şoför, aniden aracı yol ortasında bırakarak seferi iptal ettiğini duyurdu.

alismiyorum.webp

"Çalışmıyorum, işi bıraktım"

Yolcuları araçtan indiren şoför, yol ortasında otobüsü bıraktı ve yanına gelen yolculara "Çalışmıyorum, işi bıraktım" diyerek tepki gösterdi. O anlarda İETT şoförü yolcular tarafından ikna edilmeye çalışılsa da başarılı olamadı. Araçta yolculuk edenler öfkeli şoförü ikna edemeyince mağdur oldu ve başka bir İETT otobüsüne binmek zorunda kaldı.


O anlar saniye saniye kameraya yansıdı

İETT otobüsü şoförünün seferi iptal ettiği ve yolcuları araçtan öfkesi nedeniyle indirdiği iddia edilirken bir yolcu tarafından yaşanan anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.