Yeniden görüşülecek

Yeniden görüşülecek
Bakırköy Belediye Meclisi’nin haziran ayı ilk toplantısında 267 Ada 170 Parselde bulunan yeni belediye binasının C Blok’undaki tamamlanmayan binanın satışının altından yine Bülent Kerimoğlu çıktı.

Bakırköy Belediye Meclisi’nin haziran ayı ilk toplantısında 267 Ada 170 Parselde bulunan yeni belediye binasının C Blok’undaki tamamlanmayan binanın satışının altından yine Bülent Kerimoğlu çıktı. Meclis'ten aldığı yetki ile belediyenin vergi borcuna karşılık söz konusu binanın satışına ilişkin tüm hukuki süreci tamamlayan dönemin belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, aday gösterilmemesiyle birlikte tamamlayamadığı satışı Bakırköy Belediyesi yeniden masaya yatırdı. Metrekareyi eksik gösterdiği, belirlenen satış fiyatının değerinden düşük olduğu gibi gerekçelerle satışı öteleyen Bakırköy Belediyesi, alınan kararı Hukuk Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve bütçe Komisyonu’na havale etti. Binanın satışından yana olmadığı öğrenilen Meclis üyelerinin, satış için gerekli hukuki süreci tamamlanan binanın komisyonda yapılacak görüşmeler sonrası karara varacağı, hukuken yapılacak bir şey yoksa bile en azından değerinde satışı için karar alacağı öğrenildi.

Atamalar yapıldı

Belediye Başkanı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu’nun yönettiği Meclis toplantısında bazı müdürlüklerin kurulması için de karar alındı. Hakan Akdeniz Muhtarlık İşleri Müdürü, Yunus Alışkan Destek Hizmetleri Müdürü, Derya Güler Fen İşleri ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürü, Özgür Uçan İç Denetim Birim Başkanı, Bahattin Yıldırım ise İmar ve Şehircilik Müdürü ile birlikte Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görevlendirildi. Bilgi İşlem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü ve Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulmasıyla ilgili ayrıca karar alındı. Spor İşleri Müdürlüğü’nün adının da Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak değiştirilmesine karar verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.