Vali Gül milli maç heyecanına ortak oldu!

Vali Gül milli maç heyecanına ortak oldu!
İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye’nin çeyrek final mücadelesini dev ekranda vatandaşlarla birlikte takip etti.

Türkiye ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçını meydanlara kurulan dev ekranlarda izleyenler arasında İstanbul Valisi Davut Gül de yer aldı. Vali Gül, Türkiye’nin Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda ettiği maçı eşi ile birlikte Kağıthane’de izledi.

Kağıthane ilçesinde Hasbahçe’de kurulan dev ekranda vatandaşlarla birlikte milli maç heyecanına ortak olan İstanbul Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül alanda bulunan çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de Vali Gül’le birlikte maçı izleyenler arasında yer aldı.

Hasbahçe’de büyük bir kalabalıkla birlikte alana kurulan dev ekrandan Türkiye-Hollanda maçını takip eden Vali Gül, milli takımın attığı gol sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Vali Gül, maç sonunda sahadan yenik ayrılarak EURO 2024’e veda eden A Milli Futbol Takımı için bir tebrik mesajı yayınladı. Gül’ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Allah hepinizden razı olsun. Milletimizin yüzünü güldürdünüz…” ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.