Vali Gül 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda trafik denetlemesine katıldı

Vali Gül 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda trafik denetlemesine katıldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı öncesi 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda trafik denetlemesine katılarak yola çıkan vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İstanbul Valisi Davut Gül trafik denetlemesine katıldı. Vali Gül, 9 günlük Kurban Bayramı tatili için 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na giden vatandaşlarla bayramlaşmayı da ihmal etmedi.


Bayrampaşa'da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki trafik denetlemesine katılan Vali Gül, İstanbul'da alınan tedbirleri yakından takip etti. Uygulama noktalarında uzun yol otobüsleri trafik polis ekipleri tarafından denetlenirken Davut Gül'de araçlarda seyahat eden yolcularla bayramlaşarak şeker ikram etti. Vali Gül'e İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş eşlik etti.

vali-gul-bayramlasma.webp


Kurban Bayramı'nda huzur ve güven içerisinde geçmesi için bir dizi tedbirler aldık

İstanbul Valisi Davut Gül, yolculuk eden vatandaşlarla kısa bir sohbetin ardından bayramlaşmasının sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Gül Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkarılmasının ardından megakentte huzur ve güvenliğin sağlanması açısından bir dizi tedbirlerin İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde alındığını vurguladı. Vali açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi: "Her bayramda olduğu gibi en önemli önceliğimiz trafik kazalarının olabildiğince azaltılması hatta mümkünse hiç olmaması ve can ve mal kayıplarının ortadan kaldırılmasıdır. Hem İstanbul içerisinde hem de çıkışlarında başta birebir trafik tedbirleri olmak üzere, Elektronik Denetleme Sistemleri ve radarlarımız bayram süresince açık olmaya devam edecek ve denetimleri yapacak. İnşallah vatandaşlarımızın da bizlere yardımıyla bayramı huzur içerisinde geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.