Vali Davut Gül'den vefat eden Müftü Vehbi Akşit'e başsağlığı mesajı

Vali Davut Gül'den vefat eden Müftü Vehbi Akşit'e başsağlığı mesajı
Çekmeköy İlçe Müftüsü olan Vehbi Akşit'in vefat haberi sonrası İstanbul Valisi Davut Gül, başsağlığı mesajı paylaştı.

İstanbul Çekmeköy ilçesinde İlçe Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit'in ani ölüm haberi sevenleri derinden üzerken birçok bürokrat ve siyasilerden ard arda taziye mesajları gelmeye devam ediyor.


İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla Vehbi Akşit'in ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Gül yaptığı paylaşımda; "Geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit’e, Allah’tan rahmet diliyoruz. Merhum Müftümüzün ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun…" ifadeleri yer aldı.

Müftü Akşit'in cenazesi bugün Çekmeköy Taşdelen Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Kocaeli Körfez İlimtepe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Vehbi Akşit kimdir?

Sakarya Adapazarı doğumlu olan Vehbi Akşit, 1986 yılında mezun olarak Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nin tamamladı. Aktif olarak Çekmeköy İlçe Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit, 56 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Akşit evli ve 2 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.