Unkapanı Köprüsü'nde gençlerin tehlikeli paten yolculuğu!

Unkapanı Köprüsü'nde gençlerin tehlikeli paten yolculuğu!
İstanbul'da dün gece saatleri bir İETT otobüsüne tutunan 3 genç, paten kullanarak yolculuk etti. O anlarda sürücüler gençlere tepki gösterdi.

İstanbul'da trafiğin büyük çoğunlukla rahatlaması ile birlikte zaman zaman uygunsuz durumlar yaşanabiliyor. Dün gece saatlerinde Tarihi Unkapanı Köprüsü'nde ilerleyen 3 genç, hem canlarını tehlikeye attı hem de olası bir kazaya davetiye çıkardı.


Patenli gençler sürücüleri yıldırdı!

Patenlerini kullanarak Unkapanı Köprüsü'nde ilerleyen 3 genç, seyir halindeki İETT otobüsüne tutunarak akrobatik hareketleriyle yolculuk etti. Yaşanan o anlarda gençlerin canlarını tehlikeye atarak ilerlemesi diğer sürücülerin yolda yavaşlamasına neden oldu.

Sürücüler, gençlerin tutunarak zorlukla ayakta durmak için direndiği anlarda korna çalarak otobüs şoförünü uyarmaya çalıştı. İETT otobüsünün arkasında ilerleyen bir sürücünün cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntülerde ise söylediği sözler pes dedirtti.


"Bunlar ölse değerli olacak"

Trafikte ilerleyen bir sürücünün kaydettiği görüntülerde, patenli gençlerin trafiği etkilediğini belirtmesi üzerine söylediği sözler ise şaşırttı. Gençleri kayıt altına alan sürücü "Bunlar ölse değerli olacak" sözleri tepki çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.