Ümraniye’de motosikletliyle sürücünün yol kavgası: “5 milyonluk arabayı çizdin”

Ümraniye’de motosikletliyle sürücünün yol kavgası: “5 milyonluk arabayı çizdin”
İstanbul Ümraniye’de sinyal vermeden dönüş yapmak isteyen kadın sürücü ile motosikletli arasında yaşanan tartışma kameraya yansıdı.

İstanbul’da trafikte yaşanan ilginç kavganın görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Olay, Anadolu Yakası’nda Ümraniye ilçesinde bir ana yolda meydana geldi.

Motosiklet şoförü, ışıklarda sinyal vermeden sağa dönüş yapmaya çalışan kadın sürücünün aracına sürttü. Yaşanan olayın ardından iki sürücü arasında sözlü atışma başladı.

Sinyal vermeden dönüş yapmaya çalışmasına rağmen, motosiklet sürücüsünün özür dilemesi gerektiğini iddia eden araç sahibi motosikletliye “5 milyonluk aracı çizdin” diye söylendi.

Cevap olarak aracın fiyatının önemi olmadığı kendi canının daha değerli olduğunu söyleyen motosiklet sürücüsü ile kadın şoförle bir süre daha tartıştıktan sonra iki araç da olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan ilginç tartışma anları motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüleri sosyal medyada yayınlanmasının ardından birçok kişi kimin haklı olduğuna dair tartışmaya başladı.

İşte Ümraniye’de kaydedilen o görüntüler:

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.