Tuzla - Pendik - Büyükada İDO seferleri başlıyor! Sefer aralığı kaç dakika sürecek, kalkış varış saatleri kaçta başlayacak?

Tuzla - Pendik - Büyükada İDO seferleri başlıyor! Sefer aralığı kaç dakika sürecek, kalkış varış saatleri kaçta başlayacak?
Büyükada'ya Anadolu Yakası'ndan ulaşıma açılacak olan Tuzla - Pendik - Büyükada feribot seferlerinin başlayacağı tarih belli oldu. buna göre yeni feribot seferleri kaç saat arayla sefer gerçekleştirecek?

Anadolu Yakası'nda hizmete girmesi için yıllardır beklenen Tuzla - Pendik - Büyükada seferleri çok yakında başlıyor. Anadolu Yakası için önemli bir ulaşım aracı olacak şehir hatları vapuru için son çalışmalar tamamlandı. Buna göre Şehir Hatları'nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre İDO seferlerinin başlayacağı tarih ve sefer saatleri belirlendi.

vapur-pk9z-cover.webp

Tuzla - Pendik - Büyükada seferleri ne zaman başlıyor?

Şehir Hatları tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla - Pendik - Büyükada İDO feribot seferinin ilki 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlıyor. İlk defa hizmete girecek olan feribot hattı her gün iki sefer halinde düzenlenecek. Toplamda sefer süresi 100 dakika olacağı belirtildi.

Yolcular, Tuzla ve Pendik İDO İskeleleri'nden Büyükada'da ise Şehir Hatları İskelesi'nden yolcu motoru ile ulaşımın gerçekleştirilecek.

gum4rezxgaafyxb.webp

Tuzla - Pendik - Büyükada İDO sefer aralığı kaç dakika sürecek, kalkış varış saat kaçta başlayacak?

Şehir Hatları tarafından açıklanan Tuzla - Pendik - Büyükada feribot seferinin saatleri ise şöyle açıklandı.

  • Tuzla'dan kalkış saat 08:40 ve 10:35, varış ise 19:50;
  • Pendik'ten kalkış saat 09:35, 11:30, 18:55 saatlerinde;
  • Büyükada'dan kalkış saat 18:10, varış 10:20 ve 12:15 saatleri olarak her gün olarak belirlenmiştir. Güncel saatleri öğrenebilmek için Şehir Hatları'nın resmi web sitesi üzerinden sefer saatlerini öğrenebilirsiniz.

123.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.