Tuzla Belediyesi'nde ihalerler hep aynı şirkete!

Tuzla Belediyesi'nde ihalerler hep aynı şirkete!
Tuzla Belediyesi, sosyal medya hesabından, “Seninle aynı gün doğmak ne güzel reis” paylaşımı yapan Yücel Korkmaz’ın şirketine tam 32 ihale verdi. Korkmaz’ın şirketinin belediyeden aldığı son ihale ise malzemeli taziye hizmeti işi oldu

Tuzla Belediyesi'nin Şadi Yazıcı’nın koltuğa oturmasından sonra ilçede yaptığı organizasyonları hep aynı şirketlere verdiği görüldü. Belediye, 2012 yılından 2023 yılına kadar Eriza Organizasyon isimli firmaya 32 ihale verdiği ortaya çıktı. Belediyenin sandalye kiralama, çikolata alımı, kültür sanat etkinlikleri, medya hizmeti, kostüm kiralama gibi her yıl aynı başlıklı ihaleleri hep Eriza Organizasyon isimli firmaya ihale ettiği ortaya çıktı.

Malzemeli taziye işi!

Tuzla Belediyesi’nin Eriza Organizasyon isimli firmaya verdiği son ihale ise “Malzemeli taziye hizmeti” işi oldu. 14 Haziran tarihinde açık usulle yapılan ihalenin yaklaşık maliyeti 1 milyon 657 bin lira olarak belirlendi. İhaleye sadece Eriza Organizasyon katıldı. Belediye ile şirket 1 milyon 597 bin liraya sözleşme imzaladı. Şirket beş ay boyunca Tuzla’daki taziyeleri organize edecek. Böylece şirkete 11 yılda 32’nci ihale verilmiş oldu.

Sandalye kiralama!

Pendik Belediyesi ayrıca pazarlık usulüyle yapılan üç aylık sandalye kiralama ihalesini de Eriza Organizasyon firmasına verdi. Belediye ile şirket arasında 1 milyon 356 bin liralık sözleşme imzalandı. İhalenin şartnamesinde kaç tane sandalye kaç tane masa kiralanacağına yer verilmemesi ise dikkat çekti. Şirketin 2011 yılı itibarıyla Ak Partili belediyelerden aldığı ihale sayısı ise 70’i buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.