Mülayim Demirtaş: Türkiye'ye baharı getireceğiz

Mülayim Demirtaş: Türkiye'ye baharı getireceğiz
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ve partililer, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulundu. Demirtaş, “15 Mayıs sabahı Türkiye'ye baharı getireceğiz” dedi

BARIŞ KIŞ- Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, ilçe yönetimi ve partililer, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına bağışta bulundu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Demirtaş, “Parti emekçilerimiz ve Beylikdüzülü komşularımızla birlikte; 13. Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına bağışta bulunduk. Türkiye’nin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için mücadelemiz ve desteğimiz sürecek. Dayanışma ile, el ele vererek aydınlık yarınlara ulaşacağız. Türkiye’ye baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.

Beylikdüzü örnek olacak

Beylikdüzü İlçe Örgütü'nün sahadaki mücadelesi ve gayretinin tüm parti örgütlerine örnek olacağını da anlatan Mülayim Demirtaş, “Biz ilçemizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. Esnafımızı, komşularımızı kapı kapı dolaşarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için destek isteyeceğiz. Mücadelemiz bu uğurda sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.