TEM'de hareketli anlar: Seyir halindeki otomobil bir anda alev aldı

TEM'de hareketli anlar: Seyir halindeki otomobil bir anda alev aldı
İstanbul Sarıyer TEM Otoyolu'nda seyir halinde ilerleyen otomobili bir anda dumanlar sardı. Sürücü dumanları fark ederek araçtan inerken olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

İstanbul Sarıyer'de seyir halindeki bir otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

BİR ANDA DUMANLAR YÜKSELDİ, MÜDAHALE ETMEYE ÇALIŞTILAR

Olay, İstanbul Sarıyer TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Otomobilden dumanlar yükselmeye başlamasının ardından otomobil sürücüsü kısa süre sonra yangını fark ederek aracını emniyet şeridinde durdurdu.

Sürücü ve yangını gören diğer vatandaşlar müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Yaşanan yangın bir anda büyüyerek otomobilin tamamını sardı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Otomobilden yükselen alevleri gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın nedeniyle otoyolda trafik yoğunluğu oluşurken olay yerine sevk edilen emniyet ekipleri otoyolda güvenlik önlemi aldı.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonrasında yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, araç kullanılmaz hale geldi. Yanan otomobilin otoyoldan kaldırılmasıyla trafik normal akışına geri döndü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.