Tatildeki öğrencilere Yaz Sanat Okulu'nun ikinci dönemi açılıyor

Tatildeki öğrencilere Yaz Sanat Okulu'nun ikinci dönemi açılıyor
Ataşehirli çocukların yaz ayını daha aktif geçirebilmeleri için düzenlenen Yaz Sanat Okulları'nın ikinci dönemi başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından yaz ayında öğrencilerin hem eğlenebileceği hem de öğrenerek yeni bilgiler edinmesini amaçlayan Yaz Sanat Okulları, ikinci dönemiyle kapılarını 7-10 yaş arası çocuklara açıyor.

05 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Sanat Okulları'nda sanat başta olmak üzere tasarım, dans ve yabancı dil atölyeleri, takı atölyesi, cup song, keçeden çanta yapma, parmak kukla, heykel, kolaj atölyesi masa atölyesi, anahtarlık yapımı gibi eğitimlerle çocuklara eğitici aktiviteler yapılacak.

Atölyeler nerede gerçekleşecek?

Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaz Sanat Okulları atölyesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 05 Ağustos 2024 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Sanat Okulları 22 Ağustos 2024 Perşembe günü sona erecek. Atölyeler Pazartesi'den Perşembe günlerine kadar sabah ve öğle olmak üzere iki ayrı oturumda düzenlenecek.


Yaz Sanat Okulları'na kayıt yaptırmak isteyenler nereye başvuracak?

Ataşehirli çocukların yaz ayını eğlenerek geçireceği Yaz Sanat Okulları için kayıtlar başladı. 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 10:00 itibarıyla online olarak Ataşehir Belediyesi'nin ebelediye.atasehir.bel.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

gorsel.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.