Sultanbeyli'de kaza: Sürücünün çarptığı bisikletli çocuk havaya savruldu

Sultanbeyli'de kaza: Sürücünün çarptığı bisikletli çocuk havaya savruldu
Kaza dün saat 12.00 sıralarında Sultanbeyli Yıldırım Caddesi'nde meydana geldi. Caddede ilerleyen otomobil, karşı yönden iki bisikletli arkadaşıyla gelen 12 yaşındaki bisikletli Berat A.'ya çarptı. Bisikletten fırlayan çocuk havaya savruldu.

Kaza dün saat 12.00 sıralarında Sultanbeyli Yıldırım Caddesi'nde meydana geldi. Caddede ilerleyen otomobil, karşı yönden iki bisikletli arkadaşıyla gelen 12 yaşındaki bisikletli Berat A.'ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletten fırlayan çocuk havaya savrularak yere düştü. Kazayı gören mahalle sakinleri olay yerine koşarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kolunda ve bacağında kırıklar olduğu öğrenilen Berat A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Mahalle sakinleri caddede sürekli trafik kazası yaşandığını söyleyerek, gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini belirtti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde bisikletli 3 çocuğun caddede ilerlediği, karşı yönden gelen otomobilin ise bisikletliyle çocuklardan birine çarptığı anlar yer alıyor. Çarpmanın şiddetiyle çocuk havaya savrulurken mahalle sakinlerinin yardım için olay yerine koştuğu görülüyor.

"BU YOLA DAHA ÖNCE SET İSTEDİK"

Mahalle sakini Zeynel Çiçek, "Biz gürültüye çıktık dışarı. Aşağıdan bir bayan sürücü geliyordu ama yavaştı. Burası da okul yolu. Çocuk aşağı doğru geliyordu. Ellerini falan bıraktı herhalde. Bisiklet şu tarafa meyil alınca direk arabayla karşı karşıya kaldı. Çocuk da toparlayamadı kendini kaza oldu. Biz de yardımcı olduk, ambulans çağırdık aldı götürdü. İyi olduğunu duyduk. Kolunda bacağında kırıklar varmış. Hayati tehlikesi yokmuş. Burası okul yolu, set falan da yok. Biraz sıkıntılar yaşıyoruz bu caddede. Set istedik bu yola daha önce. Şu an geri dönüş olmadı bize.Herhalde bundan sonra bir set yaparlar buralara. Buradan gelen arabalar hızlı gidiyor. Hafif bir meyil olduğundan, kenara da araç parkları olduğu için görüş açısı kapalı oluyor caddenin. Set olursa çok iyi olur." dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.