Silivri'de coşkulu dönem sonu etkinliği!

Silivri'de coşkulu dönem sonu etkinliği!
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin dönem sonu etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin düzenlediği dönem sonu etkinliklerine katıldı. Silivri sahilindeki Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, bale gösterisi, çocuk gitar dinletisi, çocuk korosu, yetişkin gitar dinletisi, sirtaki gösterisi ve klarnet dinletisi gibi çeşitli performanslar sergilendi. Etkinlik, vatandaşlar ve kursiyerlerin yakınları tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Başkan Bora Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada kültür ve sanatın toplumun gelişimindeki önemine vurgu yaptı. "Kıymetli hemşerilerim, genç kardeşlerim, değerli kursiyerlerimiz ve çok kıymetli yakınları, bugün burada, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin dönem sonu etkinlikleri vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

photo-1717416646.jpg

Kültür ve Sanatın Gelişimi İçin Projeler

Balcıoğlu, Silivri'de kültür ve sanat faaliyetlerini daha da ileriye taşımak için çalıştıklarını belirterek, "Gençlerimizin kültür ve sanat faaliyetleri için komşu ilçeleri alternatif olarak görmeyeceği, burada, kendi ilçemizde en kaliteli hizmeti alabileceği bir ortam oluşturmak en büyük önceliklerimizden biridir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, mevcut mekanların günümüz ihtiyaçlarına yeterince cevap veremediğini ve Silivri'ye modern ve çok yönlü mekanlar kazandırma hedefinde olduklarını vurguladı.

Yeni Kültür ve Gençlik Merkezi

Başkan Balcıoğlu, inşaatı devam eden gençlik ve kültür merkezinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti. "Bu merkezde fotoğrafçılık atölyesinden drama ve bale atölyelerine, tiyatro salonuna kadar birçok imkân olacak. Hatta müzik ile ilgilenen gençlerimiz için bir müzik kayıt stüdyosu da yer alacak" dedi.

Sertifika Takdimi

Etkinlikte, kursiyerler performanslarını sergiledikten sonra Başkan Balcıoğlu tarafından sertifikalarını aldı. Balcıoğlu, kursiyerlere başarılar dileyerek, "Yeni dönemde, Silivri'yi kültür ve sanatın merkezi haline getirecek projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha fazla etkinlik, daha fazla eğitim ve daha fazla imkân ile Silivri'de kültür ve sanatı hep birlikte yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi'nin dönem sonu etkinlikleri, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı ve coşkuyla kutlandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.