Silivri Belediyesi, Türkiye-Hollanda maçı için dev ekran kuracak

Silivri Belediyesi, Türkiye-Hollanda maçı için dev ekran kuracak
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı maç Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda dev ekranda canlı yayınlanacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı maça futbolseverler Silivri Belediyesi'nin kuracağı dev ekranlardan izleyerek takımına destek verebilecek.

Bugün Türkiye Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta tüm Türkiye nefesini tutacak.

A Milli Futbol Takımı bu akşam Hollanda ile karşı karşıya geleceği çeyrek final maçı saat 22.00’de Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda dev ekranlarda canlı yayınlanacak.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, milli takıma destek için Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda vatandaşları maçı izlemeye çağırdı.

Bora Balcıoğlu tarafından yapılan açıklamada "Milli Takımımız Çeyrek Finalde! Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı mağlup eden A Milli Futbol Takımımız yarı final hedefi ile Hollanda karşısında! Dev maçı, dev ekranda hep birlikte izleyelim. Silivri Sahili Atatürk Meydanı'nda milli takımımız için tek nefes, tek yürek olalım. 6 Temmuz Cumartesi 22:00 Silivri Sahili Atatürk Meydanı" denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.