Sıcak havadan bunalan berberler çareyi sokakta tıraş etmekte buldu!

Sıcak havadan bunalan berberler çareyi sokakta tıraş etmekte buldu!
İstanbul Esenyurt'ta geçtiğimiz gün garip bir olay yaşandı. Bir erkek kuaför dükkanı müşterilerini sıcak havadan etkilenememek için sokakta tıraş etti.

İlginç olayların adresi Esenyurt'ta geçtiğimiz gün enteresan bir olay yaşandı. Sıcak havalar megakenti etkisi altına almasıyla kapalı alanlarda duramayan berber esnafı, gelen müşterilerini sokak ortasında tıraş etti.


Olay Esenyurt Cumhuriyet mahallesinde meydana geldi. Günlerdir sıcak hava ile mücadele eden İstanbullular, serinlemenin yollarını ararken akıllara ilginç bir fikir gelerek sokaklara taştı.

Sokak ortasında tıraş görenleri şaşırttı

Erkek kuaförü olarak hizmet veren bir mahalle dükkanında Kurban Bayramı öncesi yoğunluk yaşanırken, berberdeki çalışanlar sıcak olan dükkanlarının içerisinde tıraş etmek yerine sokağa taştı. Erkek kuaför çalışanları sıcak havada bunalınca buldukları çözümle gelen müşterileri dışarıda tıraş etmeye başlayınca ortaya garip görüntüler çıktı.


Yaşanan o anlarda halinden gayet keyifli olan müşteri ve çalışanların tıraş anı ise cep telefonu kameralarına yansıdı. İşte Esenyurt sokaklarında sıcaktan bunalan esnafın tıraş anı...

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.