Şehir Hatları yaz tarifesine geçiyor! İşte yapılacak değişiklikler…

Şehir Hatları yaz tarifesine geçiyor! İşte yapılacak değişiklikler…
İBB’ye bağlı Şehir Hatları’nda yaz aylarının gelmesiyle kış tarifesini sona eriyor. İBB Şehit Hatları yaz tarifesinde yapılacak değişiklikler de belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şehir Hatları’nda yaz tarifesi başlıyor! İBB’den yapılan duyuru ile tarifenin başlangıç ve bitiş tarihleri açıklanırken, sefer sayısı artırılan hatlar da belli oldu.

Şehir Hatları’nda 2024 yılı yaz tarifesi 17 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Yaz boyu sürecek tarife 8 Eylül 2024 Pazar günü ise sona erecek.

İşte yeni eklenen ve artırılan seferler

Yolcu sayısının yoğun olduğu bazı hatlarda sefer sayıları artarken Boğaz hattında iki bölgeye yeni seferler de eklendi.

İBB’den yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş-Adalar Hattı ile Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı’na ikişer sefer eklendi. Öte yandan, şiyan-Anadoluhisarı-Küçüksu Hattı’na 1, Sarıyer-Rumeli Kavağı-Anadolu Kavağı Hattı’na Anadolu Kavağı-Poyraz ve Poyraz-Anadolu Kavağı olarak 2 sefer daha konuldu.

Gece seferlerine devam!

Ayrıca, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı’nda hafta sonu cuma, cumartesi ve pazar gecelerinde uygulanan Şehir Hatları’nın gece seferleri de yaz tarifesi boyunca sürecek. Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda ise her gün gece seferleri yapılacak.

Adalar’a yoğun seferler!

İstanbul’un en önemli turistik bölgelerinden olan Adalar’a Şehir Hatları yaz boyunca birçok sefer düzenleyecek. Kabataş-Adalar, Adalar-Beşiktaş, Bostancı Adalar Ring Hattı seferlerinin sürdürürken, Bostancı-Büyükada-Sedef Adası Hattı da yolcularını ağırlayacak. Öte yandan Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada Hattı da yaz tarifesine dahil olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.