Şehir Hastanesi yolu üzerinde yangın çıktı, yola akan benzin alevlerin büyümesine neden oldu

Şehir Hastanesi yolu üzerinde yangın çıktı, yola akan benzin alevlerin büyümesine neden oldu
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolu üzerinde ilerleyen bir hafriyat kamyonunda yangın çıktı. Alevler demir bariyerlere doğru ilerleyince yangın gittikçe büyüyor.

İstanbul'da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yolu üzerinde ilerleyen bir hafriyat kamyonunda yangın paniği yaşandı.

Kayabaşı mahallesi Rıfat Ilgaz Caddesi üzerinde seyir halinde olan hafriyat kamyonu, aracının lastiğinin patlaması sonucu kaza yaptı. Kaza sırasında kamyonun akaryakıt bölümündeki alanın delinmesi ile yakıt sızdırmaya başladı. Benzinin akmaya başlamasıyla alevler kontrolden çıkarak aracın tamamına yayıldı.


Bugün saat 11:00 sıralarında yaşanan yangında hafriyat kamyonu şoförü, aracını sağ şeride çekerek kendini hızla yangından kurtardı. Alevlerin yakıt bölümünden aracın geneline yayılmasıyla yangın kontrolden çıktı.

kk.jpg

Benzin yola akınca yangın büyüdü!

Hafriyat kamyonunun yakıt bölümünden çıkan yangın aracın tamamını sardı. Yakıt kısmında sızıntı olması nedeniyle yola akan benzin, yangının metrelerce uzunlukta büyümesine neden oldu.

kkkkk.jpg

Demir bariyerlere doğru akan benzin, alevleri yol boyunca ilerletirken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hafriyat kamyonundan çıkan yoğun siyah duman, bölgenin pek çok noktasından görüldü.Yangını gören diğer sürücüler yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yangında hafriyat kamyonu kullanılamaz hale gelirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.