Şarkıcı Mehmet Erdem, Bahçelievler’de sahne aldı

Şarkıcı Mehmet Erdem, Bahçelievler’de sahne aldı
Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği gelenekselleşen yaz konserleri kapsamında şarkıcı Mehmet Erdem sahne aldı. Konsere katılan vatandaşlar şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.

Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen Mehmet Erdem konseri Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleşti. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği konsere Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'da katılım gösterdi. "Hakim Bey', "acıyı sevmek olur mu" şarkılarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatan şarkıcı Mehmet Erdem, Hakan Bahadır'a daveti için teşekkür etti. Bahadır ise Erdem'e çiçek ve plaket takdim etti.

"IRK, MEZHEP, SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMADAN HERKESE EŞİT HİZMET EDİYORUZ"

Konserde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Her yerde söylüyoruz; Irk, mezhep, siyasi parti ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet ediyoruz. Yeter ki Bahçelievler'de ikamet etsin. Her konuda komşumuzun 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Çünkü biz Cumhurbaşkanımızdan öyle talimat aldık. Cumhurbaşkanımız bize "hizmetkar olun" dedi. Ekibime de ayrıca teşekkür ediyorum. Onlarla beraber her konuda sizlerin destekçisi olacağız, bu konuda söz veriyoruz. Ama şunu da belirteyim; tabii ki içimiz yanıyor. Allah tüm Müslümanların, Filistinlilerin ve tüm insanların yardımcısı olsun. Bu inanın ki Hitler'in yaptığı katliamdan daha kötü. Ama artık dünyanın her yerinde bir uyanış ve direniş var. İşte Güney Afrika Cumhuriyeti bunun savaş suçu olması için başvurdu, biz de müdahil oluyoruz" dedi.

Şarkıcı Mehmet Erdem, Bahçelievler’de sahne aldı

Şarkıcı Mehmet Erdem, Bahçelievler’de sahne aldı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.