Rüya gibi bir düğün: İzdüşüm Özdemir ile Doğukan Tatar çifti dünyaevine girdi

Rüya gibi bir düğün: İzdüşüm Özdemir ile Doğukan Tatar çifti dünyaevine girdi
Tatar ve Özdemir ailesinin çocukları; İzdüşüm Özdemir ile Doğukan Tatar çifti dünyaevine girdi. Genç çiftin düğününde ünlü sanatçı Alişan sahne aldı.

İş insanı İmdat Tatar'ın oğlu Doğukan Tatar, hayatını İzdüşüm Özdemir ile birleştirdi. 31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı, Yeşilköy Polat Hotel’de gerçekleşen görkemli düğünde ünlü sanatçı Alişan sahne alırken, davetlilere keyifli anlar ve müzik ziyafeti çekti. Genç çiftin anne babaları Sibel Özdemir, Koray Özdemir ile Reyhan Tatar, İmdat Tatar, davetlileri tek tek selamlarken bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm dostlarına şükranlarını sundu.

Tek tek ilgilendi

Kars Ardahan Iğdır yöresine ait yöresel sanatçıların da sahne aldığı düğünde damadın babası İmdat Tatar sahnede binlerce doları havaya saçarken davetliler ise davul zurna eşliğinde uzun süre halay çekti. Ünlü gümrükçü, OSE Antrepo Depolama Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Tatar, biricik oğlu Doğukan’ın en güzel gününde ne gerekiyorsa yerine getirmenin verdiği gurur ile düğün boyunca bir an yerinde durmadı. Tatar, hem oynadı, hem de bütün davetlilerle tek tek ilgilendi. Toy Babası Erlent Demir ise tören boyunca davetlileri yalnız bırakmadı.

kutu1.webp

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

En mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere şükranlarını sunan İmdat Tatar, “Bugün hem bizim hem de dünürlerimizin en mutlu gün. Sağolsun bütün dostlarımız düğünümüze iştirak etti. Bizleri yalnız bırakmadılar. Düğün törenimize katılan, çiçek ve mesaj gönderen herkese yeniden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Oğlu Doğukan Tatar ve gelini İzdüşüm Özdemir'e de mutluluklar dileyen İmdat Tatar, “İnşallah mutlu ve örnek bir aile olurlar” temennisinde bulundu.

kutu2.webp

KATILIM YOĞUN OLDU

Birbirinden renkli davetlilerin boy gösterdiği düğün törenine, KAİ Vakfı Kurucusu ve CHP önceki dönem milletvekillerinden Prof. Dr. Esfender Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinden Ural Aküzüm, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Hümmet Tatar, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, KAİ Beylikdüzü İş İnsanları Derneği Başkanı Temel Altıntaş, Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan, Dedeman Hotels Sahibi Saltuk Buğrahan, iş insanları; Ali Şayir, Ekrem Tanyıldız, Erdal Yılmaz, Özdemir Aydın, Erhan Ünal, Turgay Yetiş, Osman Gültekin, Ensar Düz, Levent Bilgin, Ural Aküzüm, Kanatçı Muhtar Halis Aksoy, Erkan Kalender, Hakan Yılmaz, Ardahan Kültür Evi Yönetim Kurulu üyeleri, Arıcan, Mustafa Kaymak ve Ailesi, Şehmus Güneşlioğlu ve Ailesi, Pınarbaşı Ailesi, Bedir Ailesi, Avukat Ahmet Gürel, Gökhan Geçer, Aziz Aydın, Atilla Saraçoğlu, Mehmet Çelik, Ertan Mersinli, Recep Yalçın, Deniz Dağhan, Taner Öztürk, Sercan Atakul, Zekeriya Kotan, Nakliyeci Deniz Akgün, Kenan Yıldız, Erkan Boğaziçi, Tekstilci Ayhan Bey, Yener Hançer, Ataman Özgür, Vedat Urak, Hüsnü Çelik, Hazal Düz Demir, Kadir Demir, Tatar ve Özdemir ailesinin yakınları katıldı.

kutu3.webp

ALİŞAN COŞTURDU

Doğukan Tatar ve İzdüşüm Özdemir çiftinin düğününde sahneye çıkan ünlü sanatçı Alişan, davetlilere coşku dolu bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla törene ayrı bir renk katan Alişan, genç çifte de ömür boyu mutluluk diledi. Alişan, şarkıları eşliğinde coşan davetlilere de teşekkürlerini sundu.

kutu4.webp

SAYGI VE SEVGİ ÇOK ÖNEMLİ

Polat Hotel'de gerçekleşen düğüne katılan Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Mutlu bir evliliğin temelinde saygı ve sevginin olduğunu belirten Mert, “Bugün pırıl pırıl iki gencimizin mutluluklarına ortak olduk. Ömür boyu sevgi saygı çerçevesinde, mutlu bir hayat geçirmelerini diliyorum. Tatar ve Özdemir aile bireylerini de tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.