Rıza Akpolat duyurdu: Belediyenin sahiplendiği kediye 'Kartal' ismi verildi

Rıza Akpolat duyurdu: Belediyenin sahiplendiği kediye 'Kartal' ismi verildi
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye tarafından sahiplenilen kedinin yeni ismini paylaştı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye tarafından sahiplendikleri kedi yavrusunun isminin bulunması için ilçe halkına talepte bulunmuştu.

Sosyal medya hesabından yeni paylaşımda bulunan Akpolat, yapılan oylama sonucu kedinin ismini 'Kartal' koyduklarını açıkladı.

Açıklamada "Oylamamızı yaptık, çoğunluğu dinledik. Miniğimizin adı sizlerin oyuyla Kartal oldu. Adıyla yaşadığı güzel ve uzun bir ömrü olsun." denildi.

Ne olmuştu?

Rıza Akpolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda belediyenin en genç ve en yeni üyesi ile tanıştırarak ilçe halkına açık çağrıda bulunmuştu.

5 MOBİVET aracı, 6 veteriner hekim, 7 veteriner sağlık teknikeri ve toplam 45 personel ile 7/24 sahada hizmet veren Beşiktaş Belediyesi, sahada çalıştıkları esnada bulunan ve sonrasında tedavisi yaptırarak yavru kediyi aralarına katmıştı.

Ardından da Akpolat kedinin isminin belirlenmesi adına ilçe halkına seslenerek "İşte Beşiktaş Belediyesi’nin en genç ve en yeni üyesi!" diyerek belediyenin sahiplendiği kediyi duyuran Akpolat, "Ama bir talebi var: “Adımı Beşiktaşlılar belirlesin.” diyor. Biz de onu dinledik. Haydi adına birlikte karar verelim!" ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.