Pidenin adresi Bekra Pide, Beylikdüzü'nde hizmete açıldı

Pidenin adresi Bekra Pide, Beylikdüzü'nde hizmete açıldı
Meşhur Bafra pidesi Bekra Pide'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın yanı sıra ünlü futbolcular Hami Mandralı ve Tanju Çolak da katıldı.

Samsun’un meşhur lezzeti Bafra pidesini Beylikdüzü'ne taşıyan “Bekra Pide”nin açıldı. İş insanı Rahman Bekir tarafından hizmete giren Bekra Pide’nin açılış törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra Türk futbolunun iki efsane ismi Tanju Çolak ve Hami Mandıralı da katıldı. Törene ayrıca çok sayıda meclis üyesi, kurum müdürü, sivil toplum kuruluşu (STK) başkanı, muhtarlar ve basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-gorsel-2024-09-24-saat-13-18-12-4e6d0514.jpg

whatsapp-gorsel-2024-09-24-saat-13-18-12-335fe90b.jpg

BEKİR, TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da hazır bulundu. Tören sırasında katılımcılar, Bekra Pide’nin sunduğu lezzetler hakkında olumlu açıklamalar yaptı. Renkli görüntülere sahne olan açılışta, misafirler Rahman Bekir’in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış sonrası konuşan Rahman Bekir, hayata ve işlerine dair bilgi verirken katılımın ve dostlukların kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Beylikdüzü’ne böyle bir lezzeti kazandırmaktan gurur duyduğunu ifade eden Bekir, katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür etti.

habere-gom.webp

MUHTEŞEM BİR AÇILIŞTI

Bekra Pide işletme sahibi Rahman Bekir, “Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Muhteşem bir açılıştı. Söylenecek her şeyi burada söylediler” dedi. Bekra pidesi hakkında da konuşan Bekir, “Biz daha iyisini yapana kadar dünyanın en iyi pidesi budur. Çok özen gösteriyoruz. Bir çocuk gibi davranıyoruz. En iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Karşılığını da alıyoruz” açıklamasını yaptı. “Burasını güzel yapan müşterilerimizdir” diyen Bekir, “İyi ki varlar. Hami ve Tanju kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Bütün işlerini güçlerini bırakıp buraya geldiler. Bu vesile ile hepsine teşekkür ediyorum. Sağolun var olun” ifadelerini kullandı.

kutu.webp

BULUŞMA NOKTASI

Bekra Pide, Samsun’un geleneksel lezzeti Bafra pidesini kaliteli malzemelerle birleştirerek bölge halkının beğenisine sunmaya başladı. Açılış, Beylikdüzü’nde gastronomi tutkunları için önemli bir buluşma noktası oldu.

whatsapp-gorsel-2024-09-24-saat-13-18-12-8c251d7d.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.