Ömer Üstündağ ve Duha Yavuzaslan rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi

Ömer Üstündağ ve Duha Yavuzaslan rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi
Ömer Üstündağ ve Duha Yavuzaslan Gürpınar Grand Gala Delux Düğün ve Davet Salonunda gerçekleşen düğünde dünyaevine girdi

İş insanı Sait Üstündağ’ın oğlu Ömer Üstündağ ve Okan Yavuzaslan'ın kızı Duha Yavuzaslan rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Gürpınar Grand Gala Delux Düğün ve Davet Salonunda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini CHP eski Milletvekili Gürsel Tekin, Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, MHP MYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Togay Çoban, Vehbi Orakçı, Halis Kahriman, Gazanfer Karakaş, Orhan Onur, Coşkun Tanış, Eren Küpeli, Engin Doğru, Oruç Oymak, Cemalettin Solmaz, Efrail Çifçi, Ayhan Aydemir, Ali Atmaca, Orhan Gökçe ve Temel Altıntaş gibi tanınmış isimler yaptı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de düğüne katılanlar arasında yer aldı.

SEVGİ OLMAZSA OLMAZ

Genç çiftin nikah şahitlerinden Gürsel Tekin, gençlere mutluluklar dileyerek, “Onların adına aileleri tebrik ediyorum. Sevgileri ömür boyu daim olsun. Sevgi olmazsa olmaz. Hayat uzun. Sevginin yanına başka önemli şeyler de eklemelisiniz. Bu da saygıdır. Saygıyı hayatınızdan sakın eksiltmeyin. Hayat her zaman güzel olmayabilir. Bazen zorluklarla da karşılaşabilirsiniz. Bu tür zamanlarda da sabırlı olun. Geri adım atmamaya özen gösterin. Birbirinize sadakatle bağlanın. Sadakatin olmadığı bir evlilikte mutluluk olmaz” açıklamasını yaptı.

kutu.webp

İYİ Kİ VARLAR

Düğüne katılanlara teşekkür eden iş insanı Sait Üstündağ ve eşi Şengül Üstündağ ise “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yüce Allah eksikliklerini göstermesin. İyi ki varlar” ifadelerini kullandı. CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da düğüne telgraf göndererek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.