MODFEST 2023'te Kartal'dan Beylikdüzü'ne gelecek

MODFEST 2023'te Kartal'dan Beylikdüzü'ne gelecek
DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk, modifiye araç tutkunlarına, bu yıl Kartal’da ikincisi organize edilen MODFEST’in 2023’ten itibaren Beylikdüzü’nde de hayat bulacağını müjdeledi. Öztürk, gençleri bir araya getirecek etkinliklerin oluşmasında Beylikdüzü Belediyesi’yle pratiğe dönüştürdükleri ortak çalışma kültürünün herkese örnek olduğunu söyledi

Modifiye araç tutkunları Kartal Belediyesi’nin ev sahipliği ve Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşen MODFEST’te buluştu.  9 Ekim 2022 Pazar günü, birbirinden şık modifiye araçlar sabahın erken saatlerinde Kartal Meydanı’nda toplanmaya başladı. Saat 13.00’ten sonra araç grupları tek tek izleyicilere tanıtıldı. 26 katılımcı grup 250 modifiye araçla adeta görsel bir şölen sundu.  Bu yıl Kartal’da ikincisi yapılan MODFEST; DJ performansları, müzik dinletileri, katılımcı grup ve derneklerin hediye çekilişi gibi pek çok eğlenceli etkinlikle gece yarısına kadar devam etti. Rap sanatçısı Sayha Masiva, Mikrofonu Delirten Adam Mc Mito, DJ Eruin, Dodo, Fatih Tekin, Cankut ve Gizem Çelebi sahne aldı. 


Beylikdüzü'ne müjde verdi


MODFEST, DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk’ün öncü çabalarıyla 2023 yılından itibaren İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşınıyor. Bu müjdeli haber modifiye araç tutkunlarına Kartal’daki MODFEST’te bizzat Öztürk tarafından duyuruldu. Festival organizatörleriyle yaptıkları görüşmenin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin de konuya sıcak baktığını açıklayan Öztürk, etkinliğin Nisan 2023’te gerçekleşeceğini belirtti. DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın olgunlaştırdığı projeyi destekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile Modifiyeciler ve Otomobilciler Derneği’ne teşekkürlerini ileten Öztürk; gençleri bir araya getirecek etkinliklerin oluşmasında Beylikdüzü Belediyesi’yle pratiğe dönüştürdükleri ortak çalışma kültürünün herkese örnek olduğunu söyledi. 


Öztürk'e plaket verildi


Kartal’daki MODFEST’te organizasyonun Avrupa Yakası’na taşınmasında öncü rol oynayan Öztürk’e plaket takdim edildi. Öztürk plaketi alırken tüm gençleri şimdiden “İstanbul’un genç ve dinamik ilçesi” diye nitelediği Beylikdüzü’ndeki ilk MODFEST’e katılmaya çağırdı.

HABER:

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.