Metro İstanbul Yaz Okulu kayıtları başladı

Metro İstanbul Yaz Okulu kayıtları başladı
Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtları bugün başladı.

İki hafta sürecek Metro İstanbul Yaz Okulu programı bugün itibariyle başladı.

Metro İstanbul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler ve etkileşimli öğrenmeyle başvuran kişilerin unutulmaz anılarla dolu deneyim yaşayacağını belirtti.

Başvuru için link bırakan Metro İstanbul, link üzerinden online olarak ön kaydın gerçekleştirebileceğini ve 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkesinde ıslak imzalı belgelerini teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayabileceğini kaydetti.

Kayıtların başvuru sırasına göre alınacağı bildirilirken Metro İstanbul Esenler kampüsünde iki haftalık dönemler halinde yaz sonuna kadar devam edeceği duyuruldu.

Metro İstanbul şunları yazdı:

Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı. 1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim öğrencileri bekliyor.

Metro İstanbul Yaz Okulu’na katılmak için; Link üzerinden online olarak ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz, ardından online kaydını gerçekleştiren ebeveynlerimiz 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkemizde ıslak imzalı belgelerini teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Unutmayın; kayıtlarımız başvuru sırasına göre alınacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.