Metro İstanbul duyurdu! EURO 2024 heyecanı birlikte yaşanacak

Metro İstanbul duyurdu! EURO 2024 heyecanı birlikte yaşanacak
Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye-Çekya maçını, Esenler yerleşkesinde dev ekrandan takip edileceğini duyurdu.

EURO 2024'teki üçüncü mücadelesini Çekya karşısında verecek A Milli Futbol Takımı'na yurdun her yanından destek sürerken, İstanbul'un çeşitli yerlerinde milli maç heyecanını birlikte yaşamak için etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda bir haber de Metro İstanbul'dan geldi. Metro İstanbul, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, 26 Haziran Çarşamba akşamı saat 22.00'da oynanacak Türkiye-Çekya maçına dev ekrandan birlikte izlemek için vatandaşları merkez Esenler yerleşkesine davet etti.

Paylaşımda, "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın coşkusunu Esenler Yerleşkemizde yaşıyoruz! A Milli Takımımız Avrupa Futbol Şampiyonası grup son maçında Çekya ile karşılaşıyor. Esenler Yerleşkemizde düzenleyeceğimiz etkinlikte, dev ekranımızda maç keyfini yaşayacak, futbol severler ile bu heyecanı paylaşacak ve ücretsiz ikramlarımızla futbolun tadını çıkaracağız. Kontenjan ile sınırlı etkinliğe katılmak için linke tıklayarak kayıt oluşturmayı unutmayın. Ay yıldızlı takımımızla tek yürek yaşayacağımız kırmızı-beyaz heyecanda buluşalım, takımımızı zafer yolunda destekleyelim!" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.