Metris Cezaevi'nde yangın paniği: çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Metris Cezaevi'nde yangın paniği: çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Esenler Metris Ceza İnfaz Kurumu'nda gece saatleri yangın paniği yaşandı. Cezaevine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Esenler'de bulunan Metris Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gece saatleri hareketli dakikalar yaşandı. Cezaevindeki bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mahkumların yakınları korku dolu anlar yaşadı

Dün gece saatlerinde Metris Ceza İnfaz Kurumu'nda yaşanan yangın, mahkumlarının yakınlarını korkutmaya yetti. Cezaevinin T Blok'unda yaşanan yangında, bir mahkumun yatağını ateşe vermesiyle yangının başladığı, gardiyanın ise alevleri fark edip duruma müdahale etmesiyle yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

6dkpxtevs0ex45ow9giuvq.webp

Tedbir amaçlı itfaiye ekiplerinin sevk edildi

Gece saatlerinde yaşanan yangın haberinin ardından ihbar üzerine Metris Cezaevi önüne çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Cezaevi yönüne giden itfaiye araçlarının çok sayıda olması panik etkisi yaratırken konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama yapıldı.

DDM'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Metris Cezaevi'nde herhangi bir yangın durumu söz konusu olmadığı gibi olaydan etkilenen mahkum veya personel de olmamıştır." ifadelerine yer verildi. İtfaiye ekiplerinin Metris Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun önünde bulunduğu anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.