Marmaray'da terliklerini çıkarıp uzanmıştı: Tepki çeken görüntüler sonrası şahıstan tehdit mesajı

Marmaray'da terliklerini çıkarıp uzanmıştı: Tepki çeken görüntüler sonrası şahıstan tehdit mesajı
Marmaray’da yolculuk yapan bir şahsın terliklerini çıkarıp koltuğa uzanarak yolculuk ettiği anların gündem olması ve eleştirilmesi üzerine şahıs, görüntünün paylaşıldığı hesaba tehdit mesajı attı.

Dün İstanbul'da Marmaray'da yolculuk yapan bir şahsın, terliklerini çıkartıp kimseye aldırış etmeden yatarak uzanması görenleri hayrete düşürmüştü.

Çantasını kafasının altına alarak uzanan şahsın rahatlığı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Bir yolcu tarafından kayıt altına alınan görüntülerde adamın terliklerini çıkartarak ayaklarını insanların tutunduğu bölüme uzatması bu kadarı da olmaz dedirtti.

Tehdit etti

Bir süre o halde yolculuk yapan adam, diğer yolcular tarafından dikkat çekti. Pes dedirten o anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öte yandan görüntünün paylaşıldığı hesaba ses kaydı atan şahıs, fotoğrafın silinmesini aksi halde olacaklardan sorumlu olmadığını belirterek tehditte bulundu.

Atılan mesajda "Dostum fotoğrafın kendisi benim. Marmaray'da çekilmiş. Ben İstanbul'dan Gezbe'den geliyordum. Yorgunum, uzanmışım. Çabuk silsene bunu. İyi olmaz ha, çabuk sil." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.