Marmara Depremi'nin 25. yılında Silivri'de deprem tatbikatı düzenlenecek

Marmara Depremi'nin 25. yılında Silivri'de deprem tatbikatı düzenlenecek
1999 yılında meydana gelen ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği Marmara Depremi'nin 25'nci yılında, Silivri'de tatbikat programı düzenlenecek.

1999 yılında İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesini derinden etkileyen ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği Marmara Depremi'nin 25'nci yılında Silivri'de deprem tatbikatı ve özel bir panel düzenlenecek.

Silivri Belediyesi, Silivri Kaymakamlığı, İstanbul Rumeli Üniversitesi ve AFAD'ın işbirliği çerçevesinde İstanbul'u bekleyen olası Marmara Depremi'ne ilişkin tatbikat programı düzenlenecek. Düzenlenecek bu tatbikatta deprem sonrası müdahale ve riski en aza indirmenin önemine dikkat çekilerek bilgiler paylaşılacak.

erzincan39da-gercegi-aratmayan-deprem-tatbikati.jpg

Silivri'deki deprem tatbikatı ne zaman ne nerede yapılacak?

Silivri'de Marmara Depremi'nin 25. yılına özel düzenlenen deprem tatbikatı programı 16 Ağustos 2024 Cuma günü saat 09:30'da Önder Yılmaz Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Deprem tatbikatı kapsamında alanında uzman isimler panele konuşmacı olarak katılırken olası bir afet sırasında ve sonrasında bilinmesi gereken tüm bilgiler ayrıntılarıyla anlatılacak.

Panelin ardından saat 11:30'da ise Silivri Sanayi Sitesi yanında arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.